MATORA I SANDRA REŠIĆ IMALE AFERU PREKO LETA! Bivša zadrugarka ih RASKRINKALA do srži: Jovana ju je finansirala, sve je ISTINA!
Foto: Nikola Anđić, ATA Images

haos u najavi

MATORA I SANDRA REŠIĆ IMALE AFERU PREKO LETA! Bivša zadrugarka ih RASKRINKALA do srži: Jovana ju je finansirala, sve je ISTINA!

Rijaliti -

U poslednje "Pretresu nedelje" Jovana Tomić Matora je otkrila da je bila prisna sa Sandrom Rešić letos, da su se više puta ljubile i da joj se Tomićeva udvarala.

Sandra se pravdala, izjavila da se ljubila sa Matorom na blic samo i to kad je bila, kako je rekla, "mrtva pijana". Nije se sećala poljupca iz lifta, o kom je Matora pričala, kao ni francuskog poljupca na splavu.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen/Zadruga

Za portal Pink.rs se oglasila Ermina Pašović, koja je potvrdila Matorinu priču, a i još mnogo toga.

- Da, sve je istina što je Matora rekla. Matora je finansirala izlaske, poklone... U emisije što je dobila, bilo je od Matore i Sandra je to znala. I mnogo više. Davala se lažna nada. Bilo je ljubljenja, flertovanja i redovnog viđanja. I ljubomorisanja Matoroj sa Sandrine strane, a u to je upućeno više ljudi. A odvratno mi je to Sandrino negiranje i ne samo to, nego i vađenje na alkohol. A u "Zadruzi 4" nije htela da pomiriše alkohol, kao zbog porodične situacije i događaja. A sad se vadi da je bila mrtva pijana. Kontradiktorna je. Šta je istina? Da ne pije radi tih okolnosti? Kad je lagala, tada ili sada? - izjavila je Ermina.

Ermina Pašović
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/M.M./Pink.rs

Bonus video:

00:05

MATORA NAŠLA NOVU DEVOJKU, A EVO SA KIM SANJA PROVODI VREME! Stankovićeva uživala sa NJOM, a onda je usledio POLJUBAC! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja