CAR PONOVO ZAKUKAO ZA MAJOM MARINKOVIĆ! Filip ne može da izađe iz DEPRESIJE nakon njenog odlaska, ali u jedno je SIGURAN! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

jadao se zoli

CAR PONOVO ZAKUKAO ZA MAJOM MARINKOVIĆ! Filip ne može da izađe iz DEPRESIJE nakon njenog odlaska, ali u jedno je SIGURAN! (VIDEO)

Rijaliti -

Lazar Čolić Zola i Filip Car su i ove noći seli ispod trema, a Filip se žalio da mu nedostaje Maja Marinković, ali je i kukao da ne bi mogao da izdrži da je ona tu.

- Samo mi se spava, samo mi se jede, u depresiji sam. U hotelu su joj ostale cipele i neke stvari, moram da spakujem i dam na kapiju da joj pošalju... Jao... - kukao je Car.

Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja te razumem, ali ništa time nećeš postići - rekao je Zola.

- Ništa me budala nije htela slušati. I da se vrati, bilo bi isto - govorio je Filip.

- Još i gore, nažalost - istakao je Čolić.

- Ne bih ja izdržao taj odnos... Meni ona fali, ja nju volim, ali Bog ono ne može da izdrži. Sad bi mi već provirila i pitala gde sam - dodao je Car.

Nakon što se Zoli požalio koliko mu nedostaje Maja Marinković, Filip Car je ušao u Belu kuću i počeo da jede.

- Ja sam bolestan, imam sad mir, ali u meni je nemir. Ne bude li bilo žurke večeras, tek ću onda biti u depresiji - govorio je Car.

- Ako bude, ohladimo, sednemo i lagane teme. Upadnemo tamo, napravimo po Cedevitu (šifra za Dalilu) sebi i gas. Zamućkaćeš ti, samo polako, ne sumnjam ja u tebe - smatrao je Zola.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:43

NABOLA GA PESNICOM U GLAVU! Maja Marinković KONAČNO OTKRILA povod tuče sa Filipom Carem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track