TARINI BIVŠI OČI U OČI! UROTILI SE PROTIV SIMOVE: Mateja osuo paljbu po njoj, a reper besan poručio: UZELA MI JE SVE PARE! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Ana Paunković

HAOS

TARINI BIVŠI OČI U OČI! UROTILI SE PROTIV SIMOVE: Mateja osuo paljbu po njoj, a reper besan poručio: UZELA MI JE SVE PARE! (VIDEO)

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša otišao je u pab, pa je tom prilikom porazgovarao sa Matejom Matijevićem o Tari Simov i problemima sa njom.

- Ona dođe kod tebe i legne, a ti kao nemoj, šta bre nemoj, ma*š u pi**u materinu. Znam i ja da ti pomalo kalkulišeš - rekao je Mateja.

- Gledam da je ne pipnem. Ja sam došao ovde za pre, meni te pare trebaju. Ona mi je iscrpela sve pare...To je sve samo zato što sam joj rekao da nemam osećanja. Tebra ugasila si mi. Nju će boleti ku**c i sam znaš, zna ti svaki korak napolju - rekao je Ša.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Zadruga

- Šta sam ja rekao kad si ušao? Pa nisam za džabe sigurno - rekao je Mateja.

-Znao sam da će me poljubiti, znao sam...Ne mogu da jedem, zamisli, moja mama meni pu**la ku**c kad sam bio mali - nastavio je reper.

- Ponaša se jezivo i nepopravljivo - rekao je Matijević.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

05:05

NISAM MOGAO DA PADNEM UZ TAKVU ŽENU: Ša priznao sa kim je prolazio kroz AGONIJU posle Tare, pa progovorio o ULASKU U RIJALITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track