LJUBA PANTOVIĆ BESNA NA DALILU Nikad brutalnije o DRUGARICI posle haosa u Zadruzi: Sama je birala, SVESNO SE VRAĆA NASILNIKU!
Foto: Printscreen

ne može da verije

LJUBA PANTOVIĆ BESNA NA DALILU Nikad brutalnije o DRUGARICI posle haosa u Zadruzi: Sama je birala, SVESNO SE VRAĆA NASILNIKU!

Rijaliti -

Dalila Dragojević doživela je najveće poniženje do sada, kada ju je Filip Car pet puta pljunuo u lice tokom skandalozne svađe u garderoberu.

Naime, Ljuba Pantović ne može da poveruje šta ona radi sebi i nije birala reči za svoju najbolju drugaricu.

Dalila Dragojević, Ljuba Pantović
foto: Printscreen

- Dalila je već imala previše puta priliku da vidi kakav je Filip i ne znam zašto je ovo sad kao neko iznenađenje. Nije bilo pitanje dana, nego sata, kad će je opet izvređati i poniziti. Mada, mislim da je ona sebe do te mere ponizila, da je ovo njegovo naspram toga - nista!!! - rekla je ona besno.

- Ne znam koji joj je đavo i šta joj se desilo, ali nešto sa njom nije u redu. Žena koja trči da se vrati nasilniku, iznova i iznova?! To mi nije jasno!!! Ja sam imala taj slučaj u stvarnom životu i posle prvog fizičkog napada na mene, uzela sam decu i otišla zauvek - ističe Ljuba.

- Posle svih onih uvreda iz hotela, posle milion vređanja nakon toga, ona pristaje na “uslove” jednog nasilnika i budale i vraća mu se. E pa, izvinite, ali sama je birala! I sad nek snosi posledice svog izbora, i nek se ne žali i ne plače pošto je znala šta bira - govori Ljuba i dodaje:

- Ja sam tu za nju kao drugarica i dalje naravno, ali ću joj prva svašta reći povodom svega ovoga, čim budem imala priliku - završava ona.

Podsetimo, Dalila je nakon haosa legla u svoj krevet i jecala na sav glas, a Jovana Tomić Matora joj je prišla i pokušavala da je uteši, a potom je došla i Sandra Rešić.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:14

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track