ŠA JE BIVŠA ŽENA KOŠTALA 2 SALONA I STAN! A ljubavnica Tara ga je baš ojadila, za dan joj dao 1.500 € a krajnja suma je ŠOK!
Foto: Printscreen/Pink TV

Dokazi

ŠA JE BIVŠA ŽENA KOŠTALA 2 SALONA I STAN! A ljubavnica Tara ga je baš ojadila, za dan joj dao 1.500 € a krajnja suma je ŠOK!

Rijaliti -

Iako su ponovo u emotivnoj vezi, Tara Simov i reper Nenad Aleksić Ša izneli su u "Zadruzi" brojne međusobne optužbe, a one koje su privukle najveću pažnju zadrugara, ali i gledalaca jesu vezane za trošenje novca.

Ša se, podsetimo, prošle godine razveo od supruge Ivane zbog Tare, a nakon brakorazvodne parnice ostao je bez jednog stana i čak dva lokala, koje je dao bivšoj. Tari je dobrovoljno platio kaznu zbog diskvalifikacije u iznosu od 50.000 evra, a kao da to nije bilo dovoljno, ubrzo posle završetka četvrte sezone slupala mu je i u potpunosti uništila skupoceni "mercedes" u vrednosti od tridesetak hiljada evra.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Ša kaže da ga je sve što je napravio sa Tarom ukupno koštalo oko 300.000 evra, a ovih dana priznao je u rijalitiju da joj je bezbroj puta napolju slao pozamašne sume novca, i dok su bili u vezi, ali i nakon raskida, na šta je Tara ostala zatečena i optužila ga da laže, umišlja i halucinira.

Ispostavilo se da Nenadove tvrdnje ipak nisu bile plod halucinacije, kako Tara tvrdi - jer su u medijima procurile dokazi koji potvrđuju njegovu stranu priče. Ša je rekao da je on finansirao troškove oko Tarine pesme i spota koji je izdala sredinom oktobra, a krajem septembra slao joj je novac, dok je ona boravila u Makedoniji. Podsetimo, tada nisu bili u vezi.

Naime, u istom danu joj je najpre uplatio 1.000 evra, a potom još 500, a ovo je samo deo dokaza koji potvđuju njegove tvrdnje da ju je finansirao.

Tara Simov
foto: Pritnscreen

kurir.rs/pink.rs

Bonus video:

00:09

TARA SIMOV U SUZAMA: Bivša rijaliti učesnica ZAGRLILA PSA i plače kao kiša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track