VIKI I MARKO BEZ STIDA IMALI S*KS PRED PUNOM SOBOM! Šokirali sve vrelom akcijom, čak im je pao i JORGAN! (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen

užas

VIKI I MARKO BEZ STIDA IMALI S*KS PRED PUNOM SOBOM! Šokirali sve vrelom akcijom, čak im je pao i JORGAN! (VIDEO 18+)

Rijaliti -

Posle emisjie "Gledanje snimaka", Marko Osmakčić i Viktorija Mitović otišli su u spavaću sobu gde su započeli vrelu akciju naočigled svih cimera.

Ono što je mnoge sotavilo bez teksta, jeste to da su oni prekršili svoj dogovor da će biti u vezi bez intimnog odnosa, kao i da su u toku današnjeg dana imali brutalnu svađu.

Viki Mitrović
foto: Printscreen

Viki se nije obazirala na kamere, te joj je u nekoliko navrata pao jorgan.

Viktorija Viki Mitrović uradila test za trudnoću koji je pokazao da nije ostala trudna s Markom Osmakčićem, zbog čega je njegova porodica presrećna.

Inače, Mitrovićeva je pre nekoliko dana uradila test za trudnoću nakon što je strepila da je ostala u drugom stanju sa Markom.

Podsetimo, Markov brat Mario žestoki je protivnik njegove veze sa Viktorijom, za koju ne smatra da je pravi izbor. Glasine o potencijalnoj trudnoći uznemirile su čitavu porodicu.

- Laknulo nam je svima! Pretpostavljao sam da nije trudna, jer sam čitao razne komentare - da ima spiralu, da ne može da ostane trudna... Po meni, to je bila njena taktika da provocira Marka, da ga zeza, veže za sebe. Hvala Bogu, pa nije - priča Mario, Markov brat, za Pink.rs i negoduje što će se, po svemu sudeći, Marko i Viktorija ponovo pomiriti.

Viktorija Mitrović, Marko Osmakčić
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:14

Cecin bivši dečko ovako provodi vreme posle raskida

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja