ALEKS ZADALA UDARAC JANJUŠU, A ON POTKAČIO DALILU! Pljušte provokacije u Beloj kući: Mnogo bi rekla o bivšem mužu... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

ALEKS ZADALA UDARAC JANJUŠU, A ON POTKAČIO DALILU! Pljušte provokacije u Beloj kući: Mnogo bi rekla o bivšem mužu... (VIDEO)

Rijaliti -

U toku je glasanja za najveće gunđalo u Beloj kući. Marko Janjušević dao je reč Aleksandri Nikolić.

- Na prvo mesto ću staviti mog druga Krleta, njega spuca trema, nasamo mi kaže svašta. Drugo mesto Miki, često sam čula da gunđa, često i ja kad imam izlaganje. Na treće mesto ću staviti Janjuša, ne kaže šta misli, za stolom priča i ne kaže šta misli - rekla je ona.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Zadruga

Reč je dobila Milana Šarac.

- Znam šta mi misli, ali ne želi da iskaže pravo mišljenje, Sanja je dobra sa mnom. Drugo mesto Ana Spasojević, osoba koja non-stop gunđa. Ša gunđa 24 sata, sve živo komentariše - pričaa je ona.

Reč je dobila Ana Spasojević.

- Ja ako ne bih rekla Matoroj, ja bih crkla, ona je prva. Miki je drugi, sa njim volim da opletem. Treća osoba je Tara - rekla je Ana.

Za sam kraj ostao je Janjuš.

- Dalila je prva, mnogo bi rekla na situaciju o svom bivšem mužu i ona je na prvom mestu. Drugo mesto je moj prijatelj Nenad. Prvo mesto, Miki Đuričić - rekao je Janjuš.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track