OSMAN KARIĆ ZGROŽEN ODNOSOM MILICE I MENSURA: Veza im je pogubna, neka mu je BOG U POMOĆI!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

HAOS

OSMAN KARIĆ ZGROŽEN ODNOSOM MILICE I MENSURA: Veza im je pogubna, neka mu je BOG U POMOĆI!

Rijaliti -

Brojni zadrugari negativno komentarišu odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, a posebnu pažnju privlače stavovi Stefana Karića.

Karić je, naime, uvek obazriv kada javno treba da komentariše mnogobrojne ratove Milice i Mensura, budući da su njih dvojica prijatelji. Ipak, nikada nije krio da bi najpametnije bilo da se njih dvoje raziđu, jer ne utiču dobro jedno na drugo.

Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović
foto: Printscreen

I Stefanov otac Osman Karić saglasan je sa pojedinim gledaocima koji kažu da je dosta uzdržan kada treba da govori o ovoj temi, a ne krije da strahuje da bi Mensurova veza sa Milicom njega mogla mnogo da košta.

- Oni su drugovi, pa samim tim je i Stefanova kritika i opisivanje Mensurove veze sa Milicom dosta ublaženija. Rekao bi mu Stefan svasta, ali potiskuje to u sebi ne bi li ugrozio drugarstvo sa njim. Mislim da i Mensur svojim sadašnjim ponašanjem nije daleko od Ša. Ušao je sa ciljem da u ovoj sezoni bude bolji, da ide kroz rijaliti sam, mislim da je i on svestan da greši, ali opsednutost Milicom jača je od njega. Mensur hipotetički nije sa Milicom, ali i te kako pazi na nju i daje joj savete i smernice. Sve to radi zbog sebe, jer Milicu ne bi mogao da zamisli pored nekog drugog, bar ne dok je u rijalitiju. Biću iskren, nadam se da će se povući iz te sablasne i pogubne veze i po njega i po nju. Ako to ne bude uradio u dogledno vreme, nek mu je Bog u pomoći - rekao je Osman.

Osman Karić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:11

KARIĆI ŽIVE NA VISOKOJ NOZI: Osman otvorio vrata spavaće sobe, sve je OTMENO, a iznad velikog kreveta je KAMIN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track