ONE SU NAJPOZNATIJE RIJALITI MAME! Dejan sa svojom nije pričao 5 godina, jedna pila LEKOVE zbog ćerke, a NJOJ se smeje cela SRBIJA
Foto: Kurir, Instagram, Beta/Dragan Gojić, Screenshot

DOBRO IH ZNATE

ONE SU NAJPOZNATIJE RIJALITI MAME! Dejan sa svojom nije pričao 5 godina, jedna pila LEKOVE zbog ćerke, a NJOJ se smeje cela SRBIJA

Rijaliti -

Rijaliti učesnici često su imali podršku svojih majki, dok neki sa njima nisu ni pričali.

Ovo su najpoznatije majke rijaliti učesnika, a neke su se i same pridružile svojoj deci u ovom šou programu.

Aleksandra Subotić

Ljuba Pantović javnosti je poznata kao bodibilderka i uspešna sportistkinja, a njen ljubavni život bio je glavna tema medija svojevremeno. Majka ove rijaliti učesnice poznata je po tome što je i sama bila u rijalitiju, a mnogi su gledali njene svađe sa bivšim mužem Karađorđem Subotićem, kao i sa ćerkom. Ipak, njih dve su sada u fenomenalnim odnosima, što dokazuju i snimci i fotografije na društvenim mrežama.

Ljuba Pantović
foto: Printscreen/Instagram

Ana Korać

Majka starlete i bivše rijaliti učesnice nije se pojavljivala u rijalitiju, ali mnogi pričaju o njenoj lepoti. Za Ljilju kažu da izgleda fenomenalno, ali da se možda i ona podvrgla plastičnim operacijama kao poznata ćerka. Inače je svima kada pomisle na Aninu majku, poznata scena gde Koraćeva govori kako joj Ljilja u Zadrugu šalje provokativne kupaće kostime.

Ana Korać, Ljiljana Korać
foto: Ana Paunković, Privatna Arhiva

David i Dejan Dragojević

Možda najpoznatija majka rijalitija jeste Biljana Dragojević. Pored toga što je podržavala svoje sinove, često se pojavljivala u emisijama, gde je govorila o Dejanovoj bivšoj ženi Dalili, zbog koje je navodno sa sinom prekinula svaki kontakt. Biljana drži svog frizerski salon, posvećena je porodici, a šuškalo se da je varala Dejanovog i Davidovog oca, pa da joj je zbog toga pukao brak. David navodno pet godina nije razgovarao sa majkom Biljanom kojoj je to veoma teško palo.

Biljana Dragojević, David Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Miljana Kulić

Marija Kulić jedna je od najintrigantnijih majki rijalitija, posebno zbog kritika na račun ćerke Miljane. Mariju su često prozivali zbog ćerkinog rijaliti učešća, ali je ona uvek bez dlake na jeziku svima odgovarala. Poznata je po tome što je britka na jeziku, a prepričavaju se njene provokacije tokom boravka u "Zadruzi".

Marija Kulić
foto: Nemanja Nikolić

Tara Simov

Kontroverzna učesnica svojoj majci je zabranila da komentariše rijaliti i isticala da nisu u savršenom odnosu, ali je Miroslava Simov ipak dospela u medije. Miroslava je navodno teško podnela ćerkino rijaliti učešće, posebno kada je bila sa Nenadom Aleksićem Ša koji je sa njom prevario ženu.

"Miroslava se više nikom ne javlja, ne ide ni kod koga niti prima posete. Ona je i pre bila lošeg zdravstvenog stanja, a sada joj je ono dodatno narušeno. Očajna žena ne može da shvati da njena ćerka u sebi nema trunke ljudskosti, ljubavi, empatije...", pričao je tada izvor za medije.

Tara Simov, Miroslava Simov
foto: Printscreen

Dalila Dragojević

Dalilina majka uvek je držala stranu svojoj ćerki i navijala za njenu ljubav sa Dejanom Dragojevićem. Emina Mujić pojavila se u nekoliko klipova koje su nekada snimali Dejan i Dalila.

Emina Mujić, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Marko Miljković

Markova majka volela je da prokomentariše dešavanja iz rijalitija, pa je tako nekoliko puta pričala o njegovoj izabranici Luni Đogani. Priča se da je Nedeljka uvek tu da pomogne oko bebe i da se savršeno slaže sa snajkom.

Nedeljka Miljković
foto: Printscreen/Premijera

Luna Đogani

Lunina majka je poznata pevačica Anabela Atijas koja je sama bila rijaliti učesnica. Svi su mogli da isprate svađe majke i ćerke koje su bile skandalozne, posebno zbog svađa oko Luninog izabranika Marka, ali je na kraju sve došlo na svoje, pa im je sada odnos kao iz bajke.

Luna Đogani, Anabela Atijas
foto: Printscreen/Instagram

Milica Veselinović

Majka maloletne Milice, Ana proslavila se zbog svojih izjava tokom posete ćerki, posebno kada joj je govorila kako su svi živi i zdravi, ali je "umro deda Pera". Ana je protiv veze sa Mensurom Ajdarpašićem sa kojim je njena ćerka stupila u intimni odnos još na početku "Zadruge".

Milica Veselinović, Ana Veselinović
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

04:22

Demolirali sobu u žestokom okršaju SVAĐA KSENIJE I IVANA TRESE RIJALITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track