SUZE, OČAJ I NEVERICA! On je zauvek napustio Belu kuću, zadrugari mu se bacili u ZAGRLJAJ, a u studiju ga je tek dočekao ŠOK VIDEO
Foto: Pritnscreen

Izbačen

SUZE, OČAJ I NEVERICA! On je zauvek napustio Belu kuću, zadrugari mu se bacili u ZAGRLJAJ, a u studiju ga je tek dočekao ŠOK VIDEO

Rijaliti -

Anđelo Ranković i Fran Pujas borili su se da ostanu u rijalitiju, a igrica je presudila da Fran mora da napusti Zadrugu.

Naime, Anđelo Ranković pobedio je u nadmetanju, te su mu se duplirali glasovi publike. - Jedan od vas dvojice ima 61%, a drugi ima 39% glasova. Šta vi mislite zadrugari? - rekao je Darko. - Zadrugu zauvek napušta Fran Pujas! - sapštio je Darko.

Dejan Dragojević ispratio je svog prijatelja u suzama, a ni drugi nisu bili drugačijeg raspoloženja, te su se jevna oprostili od Frana.

Nakon što je Fran Pujas napustio velelepno imanje u Šimanovcima, u studiju ga je sačekala prijateljica, Cveta, sa kojom se pozdravio, a potom obavio iskren razgovor sa Dušicom Jakovljević:

- Dejan je plakao sad kad sam odlazio, drago mi je što sam imao prilike da mu pomognem. Generalno sam zadovoljan svojim učešćem. Jako sam nervozan, ne znam ni šta pričam - priznao je Farn.

- Najnegativniji su mi Tara i Dalila... Hajde da kažemo da su njih dve. Za Ša ne znam, voli Taru, ali to je već prešlo u ludost, nije lepo krenulo - komentarisao je Fran.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track