IGRA SE SA CUROM OD 21 GODINU, BILI SU 24 SATA NA KAMERI! Monikina drugarica OGORČENA na Ša, raskrinkala ga je do KRAJA!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Pink TV

ŠOK

IGRA SE SA CUROM OD 21 GODINU, BILI SU 24 SATA NA KAMERI! Monikina drugarica OGORČENA na Ša, raskrinkala ga je do KRAJA!

Rijaliti -

Monika Jovanovska (21) iz Skoplja postala je ravnopravni stanovnik Bele kuće, a razlog njenog ulaska je Nenad Aleksić Ša, sa kojim je bila u bliskom odnosu mesec dana uoči njegovog ulaska u rijaliti.

Međutim, stvari ne idu onim tokom koji je ona priželjkivala.

Nenad Aleksić Ša, Monika Jovanovska
foto: Printscreen

Iako joj je isprva posvetio pažnju, Ša, koji je Moniku dozivao više puta u "Zadrugu", pao je pod uticaj Tare Simov i odlučio se za nju, dok je svoju simpatiju iz Makedonije ostavio u suzama. U više navrata došlo je i do rasprave između njih dvoje, čak i odgurivanja, što je Moniki teško palo.

Aleksićevo ponašanje razočaralo je Moniku, ali i njene bliske prijatelje. Među njima je i Marija Luisa, koja kaže da je do detalja zna prirodu odnosa Monike i Ša.

- Mnogo sam razočarana u njega. Pre nego što će ući u rijaliti, rekla sam mu - šta god da uradi, ja ću ga podržati, ali ovo nije fer, da se igra sa curom od 21 godinu i da joj daje lažne nade... Ja sam bila svedok šta je sve pričao pre nego što će ući u "Zadrugu". Ona je spavala kod mene i 24h su bili na kameri. Monika je cura koju brzo možete povrediti, prvi put joj je i uplašena je. Ona je mlada i ne može da se snađe odmah tek tako - ispričala je Marija za Pink.rs.

Monika Jovanovska
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

02:43

ANA STANIĆ NAKON 7 GODINA IZBACUJE NOVI ALBUM! Sa novom pesmom učestvovaće na takmičenju Pesma za Evroviziju 22

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track