ŽAO MI JE ŠTO SAM TE NAP*ŠAVAO, POSTALA SI MI DRAGA! Ša nikad otvoreniji prema Dalili, ona nije skidala pogled s njega! (VIDEO)
Foto: Printscreen

simpatije

ŽAO MI JE ŠTO SAM TE NAP*ŠAVAO, POSTALA SI MI DRAGA! Ša nikad otvoreniji prema Dalili, ona nije skidala pogled s njega! (VIDEO)

Rijaliti -

U toku podele budžeta, ovonedeljni vođe Nenad Aleksić Ša dao je mali budžet Anđelu Rankoviću.

- Nemam loše mišljenje o tebi. Sam si me opisao pre neki dan i slažem se sa svakom rečenicom, imam dobru i imam lošu crtu. Pogrešim u dosta slučaja i nisam u pravu. Ja i dalje stojim pri stavu da se nešto ne radi, u drugim situacijama si bio u pravu. Ne pričaš ništa loše, gađaš u centar. Imamo konflikt, ne možemo da budemo drugari kakvi smo bili. Možda se vremenom iskristališe i blejaćemo, možda nećemo. Tvoj način kako ploviš kroz rijaliti, komentarišeš - pričao je reper.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Sanja Grujić dobila je mali budžet, a Ša je tokom izlaganja otkrio i zbog čega.

- Sanja, pokvarena si. Umešda budeš umiljata i slatkorečiva, ali si u dubini duše jako namazana i ispadaš loša prema osobama koje su dobre prema tebi. Kad smo bili dobri skakala si ovde, podbadala me. Ne stojiš iza svojih reči. Ja za*erem i uvredim, pa nisam rekao da to nisam uradio - rekao je Ša.

- Ja iza tih reči stojim - dodala je Sanja.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Tara, braniš nebitne likove, a ja sam ti valjda neki ku*ac. Sanja, ti si devojka koja psuje, koja je bahata, vidi se da je ovo gluma što radiš. Ti imaš nešto slatko o tebi, ljudi pomisle da si dobra, a u suštini nisi - dodao je Ša.

Dalila Dragojević dobila je srednji budžet.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Poznajemo se jako dugo, bila si mi draga i ostavila usper utisak. Uvek sam te smatrao stabilnom, jakom osobom, redak si primer osoba koje imaju svoj stav. Radiš primer i ne zanima te ko šta misli o tebi. Smatram te jakom ženom, kad plačeš to je faza koja traje pet minita. Mogu da ti dam savet da život ide dalje i da je svako našao svoju sreću. Žao mi je što sam te napu*avao i taj stori nije bio loše, koliko sam ja imao loše komentare i izjave. Postala si mi draga i smatram te drugaricom ovde - pričao je Ša.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:15

Kaća Živković u vrelom izdanju u teretani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track