DOSAD NEVIĐENA SCENA U ZADRUZI! Žena poručila MUŽU PREKO ŠVALERKE da ga VOLI i da ga ČEKA, svi ZGROŽENI ovim potezom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Pink

HIT

DOSAD NEVIĐENA SCENA U ZADRUZI! Žena poručila MUŽU PREKO ŠVALERKE da ga VOLI i da ga ČEKA, svi ZGROŽENI ovim potezom! (VIDEO)

Rijaliti -

Ljiljana Grujić je poručila Milani Šarac da ne odustaje od supruga Nikole Grujića i da ga čeka da izađe, a zadrugari su to osudili.

Sinoć su zadrugari bili u prilici da se vide i čuju sa svojim najmilijima, a Mima Šarac se uputila ka govornici kako bi se čula sa svojom podrškom.

- Volimo te, ali moram ovo da ti kažem. Ti moraš da se skloniš od Gruje, prekini svaki komunikaciju sa njim, njega čeka žena kod kuće. Svi te gledamo, bili smo besni na tebe, ali nema veze. Znaš koliko je baba bila ljuta, a ona se razočarala jer te nije tako vaspitala. Ne brini se mi smo svi tu, ali ne podržavamo. Grujina žena se javila Luki i rekla mu je da čeka Gruju - rekla je Mimi maćeha.

Nakon toga, Milana je odmah otišla kod Nikole Grujića Gruje kako bi mu saopštila šta se desilo.

- Ova mu džara p*ška ispod jorgana, a žena se javlja drugu od nje da kaže da ga čeka... J*bem te živote. Žena poručuje mužu preko švalerke: "Recite mu da ga volim". Čeka ga kod kuće... Bože... - rekao je Đedović.

- Bori se - smejao se Janjuš.

- Izdrži, legendo. Boleština - dodao je novinar.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

03:55

Nikola Grujić ulazi u Zadrugu 5

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track