TEK ĆU DA PRIČAM ČIME SE DALILA BAVI! Martina iznela stvari iz spoljašnjeg sveta, Dragojevićka VAN SEBE: Eto, bacam MAGIJE (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠOK RASPRAVA

TEK ĆU DA PRIČAM ČIME SE DALILA BAVI! Martina iznela stvari iz spoljašnjeg sveta, Dragojevićka VAN SEBE: Eto, bacam MAGIJE (VIDEO)

Rijaliti -

Zadrugari su imali priliku da pogledaju ogovaranje Martine Petrović sa Anom Spasojević i Tarom Simov.

Prva je situaciju prokomentarisala Ana Spasojević.

- Mislila je na to kada je Dalila spavala u radionici. Uopšte je ne voli, ona na svakom ćošku priča o njoj - rekla je Ana.

- Ja ne znam šta je, verovatno je videla nešto spolja, pa sada priča. Kada je bila igra, mi smo ušle u rehabilitaciju da se ugrejemo, a Dalila je bila u izolaciji, i prebacila joj kao da će se ona smejati njoj kada se bude kočila - rekla je MC Aleks.

Martina Petrović
foto: Printscreen

- Ja sam njoj prelazila preko nekih stvari, zamerila sam joj to. Prelazila sam preko nekih stvari, kada sam izašla napolje čula sam i videla još neke stvari za mene. Ja ću tek da priča o njoj. Mene je generalno pogodilo ta situacija. Ja kada sam bila vođa ona je rekla da bi mi pružila ruku, vamo tamo, ima tu dosta stvari - rekla je Martina.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Našla je pogrešnu crkvu u kojoj će se moliti. Zakači se na mene i opstanak je zagarantovan. Ona je ušla sa nekim informacijama da ja nešto radim. Tako da eto, bavim se magijama. Ona je moj fan - rekla je Dalila.

- Ja se nisam bavila njom, ja se bavim Tiktokom, ona se pojavljuje non-stop tamo. Došla si ovde da ostaviš muža - rekla je Dalila.

- Ja se ne kajem za to što sam rekla - rekla je Martina.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track