MILJANA KULIĆ OD UHOĐENJA POZNATIH DO RIJALITI ZVEZDE: Za 2 godine prokockala 3 stana, Marija joj MENADŽER, a sad joj opala SLAVA?
Foto: Printscreen

ŠUŠKA SE

MILJANA KULIĆ OD UHOĐENJA POZNATIH DO RIJALITI ZVEZDE: Za 2 godine prokockala 3 stana, Marija joj MENADŽER, a sad joj opala SLAVA?

Rijaliti -

Miljana Kulić iz Niša za sedam godina postala je najplaćeniji rijaliti igrač, upravo zbog haosa koji je pravila iz sezone u sezonu.

Od kada je 2015. godine ušla u rijaliti "Maldive", a zatim u "Parove" gde je zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem, njen život se pretvorio u rijaliti. Prema rečima izvora za Blic, sve vreme njen menadžer iz senke bila je njena majka Marija, koja je uvek uspevala da dogovori sumanute cifre za koje je Miljana potpisivala ugovore uz uslove koje niko od rijaliti učesnika godinama nije imao.

Marija Kulić, Miljana Kulić
foto: Printscreen/Instagram

- Marija se u početku budnila zbog Miljaninog ulaska u rijaliti jer je imala zdravstvenih problema, zato je Miljanin tajni ulazak u prvi rijaliti u porodici Kulić prošao burno. Međutim, kada je shvatila da Miljani to koliko toliko prija, a još i da od toga može da zaradi Marija je uzela stvar u svoje ruke. Nažalost, bilo bi bolje da je Marija i upravljala novcem koji je Miljana dobijala jer bi sada svi bili ozbezbeđeni, tvrdi izvor blizak Kulićevima i dodaje:

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Youtube/MiljanaKulic

- Oduvek se znalo da je Miljana dobijala posebne uslove i dobre honorare. Samo je po nedelji dobijala po nekoliko hiljada evra, a dok je trudna bila u rijalitiju ta suma je bila duplo veća. Sve te uslove u pregovorima je izboksovala Marija. Miljana već sedam godina maltene živi u rijalitiju pa vi vidite koliko je to novca. Do sada je mogla da kupi tri stana. Međutim, ona je većinu novca potrošila na Zolu i njegove dugove, svoje kockarske poroke i bespotrebna ulaganja. Mnogo ljudi oko nje je bilo onih koji su uzeli dobar deo kolača njene zarade na razne prevare, a njoj sada popularnost opada. Ona više nema šta da ponudi rijalitiju što već nije viđeno. Publika je navikla na njene nervne slomove, nasilničko ponašanje, trudnoću i zaljubljivanja, svađe sa Marijom Kulić. Daleko manje joj je ponuđeno sada, a pitanje je da li će više ikada i biti pozvana u neki rijaliti.

Prema rečima izvora, Marija Kulić je daleko manje inkasirala ali je ipak od honorara uspela da sredi život.

- Marija i Siniša su renovirali kuću, lepo žive i sada su svesni da to nije večno. Da je Miljaninih pet minuta, koji su trajali sedam godina, prošlo. Marija se kaje što je nije sprečila da novac daje na Zolu, kaže naš izvor mada je to Marija javno zamerala svojoj ćerki, i dodaje:

Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić

- Miljana već mesecima besni jer je shvatila da ne može da ima uslove koje je imala, te da više nije najpoželjniji rijaliti igrač. Svi su uplašeni šta bi mogla da uradi kako bi vratila staru slavu i ponovo dobila na značaju među zadrugarima.

Inače, Miljana je na svom Instagramu demantovala da je "propala" rijaliti zvezda.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

00:29

Miljana ponovo stala na binu: Ludnica na nastupu, Hrvati pali u trans

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track