DEJAN JE TERMINATOR BEZ EMOCIJA! Osman Karić URNISAO Dragojevića zbog Rešićke: Sad sve zavisi od DALILE, bitno mu je samo OVO!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

bez dlake na jeziku

DEJAN JE TERMINATOR BEZ EMOCIJA! Osman Karić URNISAO Dragojevića zbog Rešićke: Sad sve zavisi od DALILE, bitno mu je samo OVO!

Rijaliti -

Budući da je Dejan Dragojević odlučio da se ''odrekne'' Sandre Rešić zbog svoje devojke Aleksandre Aleks Nikolić, oglasio se Osman Karić.

Osman Karić
foto: Nemanja Nikolić

- Kao što znamo nije prvi put da se Dejan nekog odrekao. Odrekao se porodice svojevremeno, pa se, hvala bogu, opet izmirio sa njima, odrekao se, ne tako davno i Sandre Resić, pa i Đedovića koji su mu i te kako vidali rane kad mu je to najviše trebalo, pa se opet izmirio. Kao što smo mogli da vidimo, odrekao se Sandre Rešić ponovo. Za Dejana i dalje tvrdim da je inteligentan dečko, jedan od većih igrača rijalitija, kao i bivša mu supruga Dalila Mujić. To sto je Dejan inteligentan ne znači da je dobar kao čovek, da ceni prijateljstvo, čak mislim da samo koristi prijateljstva radi svojih viših ciljeva u rijalitiju - rekao je Osman za Pink.rs i dodao:

Dalila Dragojević, Sandra Rešić, Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

- Mogu slobodno reći da koristi i sadašnju vezu sa Aleksandrom Nikolić, da nije zaljubljen u nju, koja jeste iskreno zaljubljena u njega, malo pogubljena i nesnađena i tek je čeka pakleni plan Dejana Dragojevića. Dejan je u stanju da čeka sam kraj rijalitija i bez reči, bez osvrtanja ode u naručje svoje , za sada već bivše "hanume" Dalile. Dejan voli Dalilu, za raskid takve veze i ljubavi koju on ima prema njoj, potrebne su godine a da je pritom ne viđa. Ovde su, igrom slučaja, zajedno u malom prostoru, gde Dejanov proces odvajanja od Dalile nije ni počeo. Sve zavisi od Dalile koje će ona poteze povlačiti, kakvu će "muziku svirati", tako će Dejan igrati. Dejan je ''Terminator bez emocija'', usredsređen samo na svoju pobedu ili pobedu Dalile - poručuje Karić.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track