BIVŠI DEČKO ANE JOVANOVIĆ TVRDI: Prodavala je svoje telo za par dana na Kopu i Zlatiboru! Izneo ŠOK DETALJE iz njene PROŠLOSTI!
Foto: Printscreen

NEOČEKIVANO

BIVŠI DEČKO ANE JOVANOVIĆ TVRDI: Prodavala je svoje telo za par dana na Kopu i Zlatiboru! Izneo ŠOK DETALJE iz njene PROŠLOSTI!

Rijaliti -

Poslednjih nekoliko dana odnos Ane Jovanović i Filipa Cara je ono o čemu se najviše priča u Beloj kući i van nje. Ana je otkrila mnoge detalje iz privatnog života, a između ostalog i da je bila sa oženjenim muškarcem.

Sada se za Pink.rs oglasio bivši dečko Ane Jovanović, Nikola Ilić.

Nikola je tom prilikom rekao da je Ana ušla u rijaliti kako bi sebi navodno digla cenu, pa se nametnulo pitanje da li je ona naplaćivala seksualne usluge.

- Meni nije. Ali ostalim momcima očigledno jeste... Možda nije direktno uzimala pare, ali je prodavala svoje telo za par dana na Kopu ili Zlatiboru - tvrdi Nikola Ilić.

Inače Ana i Dalila su juče imale žestok okršaj nakon što se Dalila vratila iz apartmana odakle je posmatrala sve što su radili Ana i Car.

Ana Jovanović
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track