ĐEDOVIĆ NIKAD SUROVIJE OPLEO PO DEJANU DRAGOJEVIĆU: Ispao je ŽRTVA, ima ljubavnu priču, to narod voli! Dalila izustila SAMO JEDNO!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

ĐEDOVIĆ NIKAD SUROVIJE OPLEO PO DEJANU DRAGOJEVIĆU: Ispao je ŽRTVA, ima ljubavnu priču, to narod voli! Dalila izustila SAMO JEDNO!

Rijaliti -

Marko Đedović i Dalila Dragojević su se osamili u pušionici, pa su počeli da pričaju o Dejanu Dragojeviću. Đedović nije štedeo reči, a Dragojevićka se složila sa tim.

- I sad ku**ina, nema klipova, zato što su dosadni. Ova veza je idealna. Nema više saveta i sad ide u ambis. Sve je on teoretski uzimao u obzir, a praktično ništa nije uradio. Razumeš li me? Sad je on on, da vidimo ko je on. Da vidimo da li si ti lagala i palamu**la ili si bila u pravu. On seda ovde i kao: "Sandra dok plače ti nisi tu, a ona je bila", on kaže zabole me ku**c šta Rešićka radi. To je on. Za porodicu kad reče, ako se ne budu složili sa Aleksandrom, on kaže da će da pokuša da reši. Ja ga debil pitam: "Šta?", a on nas navlači na tanak led. Njemu je samo rijaliti u glavi. Druga stvar, ako ti je do ja*a, onda kažeš:" Hvala bogu što me spasi ove aspide", a ne gleda ko je podržao Dalilu. Ja ne mogu usred lajva da ti pričam, onda će da kaže:"Aham, vidi šta rade!". Rekao sam ti da ga ne napadaš, a on će sve da uradi da ga napadamo i ti i ja. Mene čuva za kraj. Zašto? Da bi se zakamuflirala tvoja mržnja prema prijateljima,tvoje iskorišćavanje njih. Kažem ja Rešićki: "Druže,je l' moguće da od mene i tebe naprave žrtve, pa da li je to normalno", koliki montrum mora da bude. Odakle ovolika kvarnoća - pitao je Đedović.

Marko Đedović
foto: Printscreen/Zadruga

- Meni se želudac prevrtao, ali izađe to iz njega...Iz čista mira me je napao - rekla je Dalila.

- Ne može, ne može. Tačno sam znao šta će da mu bude. On ne može da se pokaže na dobrim poljima kao muškarac, nego u branjenju žene. Kako mi skreće pažnju? Ti pokušavaš da Aleksandru omalovažiš. Znači ti razmišljaš kako to izlazi napolju. Šta Aleksandra pokušava kada se hvali da je prala stvari Filipu Caru, ganjala gore nego Maja Marinković, primala ku**c od Janjuša, pa progonila ovog? Ona je iznuđivala novac, ako sam dobro Filipa razumeo, od gradonačelnika na tome da joj je bolesna majka - rekao je Đedović.

- Dno - rekla je Dalila.

- Posle će da pređe na mene. Kad kažeš nešto gde možeš da budeš kriv, on počne kao kuče da te ljubi i mazi. Počinje da joj se gadi, videćeš...Vidi šta je on uradio. Pokupio je fanove da je žrtva, nabavio lepu ljubavnu priču, to narod voli - rekao je Đedović.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track