MARIJANA ZONJIĆ ZAVRŠILA U SUZAMA NAKON JANJUŠEVOG IZLAGANJA! Očitao joj lekciju i pomenuo oca: GLEDA KAKO TE RAZVLAČE KAO JUFKU!
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

MARIJANA ZONJIĆ ZAVRŠILA U SUZAMA NAKON JANJUŠEVOG IZLAGANJA! Očitao joj lekciju i pomenuo oca: GLEDA KAKO TE RAZVLAČE KAO JUFKU!

Rijaliti -

U toku je raspodela budžeta ovnedeljnog vođe Marka Janjuševića Janjuša, a tom prilikom je doveo Marijanu Zonjić do suza.

- Prvi budžet za Viktoriju. Treba da budeš srećna jer imaš ćerkicu. Moram da te posavetujem da budeš bolja, ali i nije mi te žao, svesno to radiš. Ja sam te zamolio da uđeš ovde, da se makneš onog jada i bede i da se središ. Digni se malo, nemoj toliko da igraš rijaliti - rekao Janjuš.

Zadruga
foto: Printscreen/Zadruga

- Mali budžet Marijana, nedokazana si, glasao sam da izlađeš, ona je mogla da bude vesela i zanimljiva, ona je sve upropastila. Tebe niko nije podržao ni za jednu vezu,tebe otac gleda kako te ovde razvače kao jufka. ti nikoga nisi poslušala ni za šta a svi ti dobro misle. Meni je tebe žao, ali pošto si se zaplakla evo ti srednji budžet - rekao je Janjuš.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:02

EKSPLICITNI KLIP BIVŠE RIJALITI UČESNICE SA ŽENOM: Marijana Zonjić i drugarica se razgolitile i krenule u VRUĆU AKCIJU! VIDEO 18+

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja