ŽESTOKE VRELE AKCIJE U ZNAK POMIRENJA! Car i Dalila probudili zadrugare, a Miljana se prepustila Bebici! SVE PUCALO OD STRASTI!
Foto: Printscreen

HIT

ŽESTOKE VRELE AKCIJE U ZNAK POMIRENJA! Car i Dalila probudili zadrugare, a Miljana se prepustila Bebici! SVE PUCALO OD STRASTI!

Rijaliti -

Dalila Dragojević i Filip Car su rešili da proslave svoje pomirenje vrelom akcijom u cik zore. Njih dvoje su se presputili strastima pred svim zadrugarima, a onda su ih i razbudli vrelim uzdasima.

Zanimljivost koja se desila bila je ta da je Nenad Aleksić Ša u nekoliko navrata bacio pogleda na Dalilu i Cara koji su imali žestoku akciju, a dok ih je gledao uradio je nešto neočekivano, tačnije reper se uhvatio za svoje međunožje i na taj način pokušao da sakrije rekaciju koju je očigledno imao.

Nakon svih brodoloma koje su se desile u ovoj ludoj noći, koja je definitno obeležila Zadrugu, Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su imali žestoku akciju ispred cele sobe!

Da li mu smeta to što je shvatio da Miljana i dalje neizmerno voli Lazara Čolića Zolu, rekli bi da ne, ali na vama ostaje da date svoj sud i ispratite ovaj par do samoga kraja.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:29

Miljana ponovo stala na binu: Ludnica na nastupu, Hrvati pali u trans

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja