ŠOK PREPISKE BEBICE I ZOLINE MAJKE! Bosa raskrinkala Miljanu i Macanovića: Da je biznismen ne bi trčao za njom! OVO JOJ SLALI!
Foto: Printscreen, Printscreen/Pink

HAOS

ŠOK PREPISKE BEBICE I ZOLINE MAJKE! Bosa raskrinkala Miljanu i Macanovića: Da je biznismen ne bi trčao za njom! OVO JOJ SLALI!

Rijaliti -

Majka Lazara Čolića Zole, Bosa se oglasila za medije i pokazala nepristojne poruke koje joj je slao Nenad Macanović Bebica pred sam ulazak u najgledaniji rijaliti šou program.

Bosa Čolić, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printscreen/Pink TV

Ona je otkrila da je u strahu da Miljana Kulić ponovo ne nasrne njenog sina, te nam iznela svoje mišljenje o njenom trenutnom emotivnom partneru.

Bebica nije biznismen, da jeste ne bi trčao za Miljanom. To su prazne priče, evo je ovo igra Kulića. Marija je sve smislila, a Miljana ni ne zna ko je on, od te priče da je biznismen nema ništa. Još ni jedan nije ušao u rijaliti - pričala je Bosa, pa nam otkrila i kakvu poruku joj je poslao pred sam ulazak u rijaliti.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Pink

- Ku*vooo - napisao je Bebica poruku Lazarovoj majci pred sam ulazak u "Zadrugu 5"

- Ovo mi je napisao Bebica pred ulazak u Zadrugu, evo koliko je biznismen kulturan - nasmejala se Bosa, pa nastavila sa raskrinkavanjem:

- Miljana mi je poslala broj nula, to je značilo da moj Zola izlazi bez honorara iz rijalitija što ona i stalno priču unutra - ispričala nam je Bosa.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja