ŠOK! ČIM JE IZBAČEN POČEO DA KUKA NA SAV GLAS: Nije imao nimalo FER borbu, on je napustio Zadrugu, a evo čega se NAJVIŠE UPLAŠIO
Foto: Printscreen

kraj igrice

ŠOK! ČIM JE IZBAČEN POČEO DA KUKA NA SAV GLAS: Nije imao nimalo FER borbu, on je napustio Zadrugu, a evo čega se NAJVIŠE UPLAŠIO

Rijaliti -

Dejan Dragojević i Đole Kralj borili su se da ostanu u Beloj kući i nastave borbu za 50.000 evra. Njih dvojica su odigrali duel za dupliranje glasova, a rezultati su bili iznenađujući. Tokom duela, zadrugari su nagradili većim aplauzom Đoleta, a onda je Darko objasnio pravila igre. Dejan i Đole su dobili ping-pong loptice i reket, a zadatak im je bio da sruše što više čaša. Loptica je prvo morala da udari o sto.

Pobednik je bio Dejan, kome će se duplirati glasovi. Jedan takmičar je osvojio 95, a drugi 5 odsto glasova. Tanasijević je saoštio da je pet odsto glasova osvojio Đole i da on napušta Zadrugu.

Cimeri su se pozdravili sa njim, a on je krenuo ka studiju, gde ga čekaju voditeljka Dušica Jakovljević i podrška, bivše zadrugarke Anja Todorović i Sandra Bakša. Đole je počeo da kuka, jer mu je Mina Vrbaški rekla da ga čekaju neki ljudi koje je pominjao.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track