PROŠAO SI NAJGORE, IZDRŽAĆEŠ OVA 3 MESECA! David uputio SRCEPARAJUĆU poruku Dejanu, ovo bi ga RASPLAKALO kao ništa! (FOTO)
Foto: Printscreen

emotivan

PROŠAO SI NAJGORE, IZDRŽAĆEŠ OVA 3 MESECA! David uputio SRCEPARAJUĆU poruku Dejanu, ovo bi ga RASPLAKALO kao ništa! (FOTO)

Rijaliti -

Sve životne neprilike koje je Dejan Dragojević prošao učešćem u nikad turbulentnijoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' pored brojnih gubitaka, razvoda, emotivnih i nervnih slomova, doneli su mu i mnoštvo lepih stvari.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Naime, nakon što je javno prevaren, i nakon što je potpisao papire za razvod braka od Dalile Dragojević, Dejan je dobio punu podršku svojih najbližih sa kojima je do tada bio u lošim odnosima.

Majka Biljana i brat David Dragojević koriste svaku priliku da javno podrže Dejana u pošalju mu snagu kako bi izgurao do kraja ''Zadruge 5'' i ušao u superfinale koje se bliži.

David Dragojević se sada oglasio na svom Instagramu bratu Dejanu poslao emotivnu poruku, koja je raznežila mnoge. Pored slike gde Dejan grli majku i brata, David je emotivnim rečima dotakao mnoga srca i još jednom pokazao koliko mu je stalo do brata.

- Radujemo se ovom zagrljaju, ne možemo da iščekamo. Prošao si najgore trenutke u svom životu poslednjih meseci, izdržaćeš i ova tri meseca. Nije lako, ali kada izađeš znaš da te čeka život! Realnost koja je lepa i u kojoj ćeš uživati. Uvek smo tu i kada nismo, isto kao i ti za nas. Volimo te i uvek uz tebe - napisao je David na svom Instagramu.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track