HITNA REAKCIJA VELIKOG ŠEFA! Milica Veselinović KAŽNJENA zbog šamaranja Mensura, ovo su sankcije koje će zadrugarka SNOSITI!
Foto: Printscren/Zadruga

HAOS

HITNA REAKCIJA VELIKOG ŠEFA! Milica Veselinović KAŽNJENA zbog šamaranja Mensura, ovo su sankcije koje će zadrugarka SNOSITI!

Rijaliti -

Svađe Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića sve su burnije otkako se na imanje uselila njegova bivša devojka Mina Vrbaški.

Milica se, po svemu sudeći, ne može nositi sa celokupnom situacijom, zbog čega njeni verbali napadi na Mensura sve češće prerastu u fizičke, što je u "Zadruzi" strogo zabranjeno.

Milica je jutros ošamarila Mensura, što je ponovila i malopre. Veliki šef je tim povodom doneo hitnu odluku - zbog celodnevnog agresivnog ponašanja prema Mensuru, Milica Veselinović kažnjena je oduzimanjem nedeljnog honorara.

Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Zadruga

Podsetimo, Mensur je zapretio Milici nakon šamara.

- Još jednom me udari, nećeš me videti više nikada. Ja se smejem njima i njihovim navodima. M*š, sram te bilo - drao se Mensur.

Mensur se potom prošetao po spavaćoj sobi, pa se vratio do pušionice.

- Ima da se smejem i crkavam od smeha - rekao je Mensur.

- Meni se smeješ u facu - ponavljala je Milica.

- Još jednom me udari, rekao sam ti. Uradiću neke druge stvari, a ti ćeš kući - drao se Mensur.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:42

MENSUR STIGAO U VILU KARIĆA: Uleteo u RADOVE, OSMAN pravi apartman za JOVANU i STEFANA, Ajdarpašiću poželeo pobedu u ZADRUZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track