DEJAN BRUTALNO POTKAČIO MILJANINOG DEČKA! Dragojević sasuo Bebici sve u lice: ZAPOSTAVIO JE FIRMU I PORODICU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink TV

HAOS za crnim stolom

DEJAN BRUTALNO POTKAČIO MILJANINOG DEČKA! Dragojević sasuo Bebici sve u lice: ZAPOSTAVIO JE FIRMU I PORODICU! (VIDEO)

Rijaliti -

U toku je glasanje na kojem zadrugari biraju tri najkoristoljubivija takmičara, a naredni glas je imao Dejan Dragojević.

- Dobar dan svim gledaocima, prvo da se zahvalim svima koji su poslali poklone. Da li prvo, drugo, treće mesto, to je totalno nebitno, idem po onome što se dešava. Prva tema su Miljana, Zola i Nenad. Iz te situacije, mogao bih da kažem Zola, ali ne mogu da kažem, jer ona i Miljana imaju godinama isti odnos. Ali Nenad je ušao ovde, zapostavio krucijalne stvari kao i ja. Zapostavio firmu, porodicu, trpi ovde situacije zarad ne znam čega. Nekako, jedino šta mogu da kažem iz te trojke je da on gleda korist. Zola je takav pa je takav. Druga osoba Mateja, ispalo je da hoće da iskoristi Anđelo u svrhu rijalitija, ljubavi, svega... Mislim da si ti među tom trojkom, baš zbog toga što se navodi. Treća osoba MC Aleks - istakao je Dejan.

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Na trećem mestu zbog priča Ana Jovanović, ulazila u vatru da bi bila 15 minuta u centru pažnje. Drugo mesto Zola zbog situacije sa Miljanom, mislim da ga ona ne interesuje, interesuje ga samo zbog rijalitija. Sad je odjednom tužan, a kad imaju Miljana i Bebica s*ks on se smeška. Na prvom mestu Marko Osmakčić, sam je pričao da voli da bude prepoznatljiv, da se istakne, gleda gde je kadar, onda što koristi Viki - rekla je Martina Petrović.

- Ne znam odakle ti to da sam tužan - dodao je Zola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja