DRAMA U ZADRUZI! DALILA I CAR POBEGLI: Rijaliti par razvalio ogradu i napustio imanje u Šimanovcima! (VIDEO)
Foto: screenshot Pink tv

ŠOK

DRAMA U ZADRUZI! DALILA I CAR POBEGLI: Rijaliti par razvalio ogradu i napustio imanje u Šimanovcima! (VIDEO)

Rijaliti -

Dalila Dragojević i Filip Car pobegli su iz "Zadruge" nakon što su razvalili vrata u Rajskom vrtu, kako se vidi na snimku sa društvenih mreža.

Naime, Dragojevićka i njen partner Filip Car odlučili su da napuste imanje u Šimanovcima, pa su razvalili ogradu i na taj način pobegli iz rijalitija.

Snimak njihovog bega odmah je osvanuo na društvenim mrežama, a da li će ih produkcija zaustaviti u nameri da zauvek napuste imanje, ostaje nam da saznamo.

Kako se navodi na društvenim mrežama, razlog zbog kog su pobegli Dalila i Filip je taj što nisu dobili frizera u rijalitiju.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/TikTok

Inače, Car je sinoć tokom "Pitanja novinara" govorio o svom odnosu sa Dalilom.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/TikTok

- Bilo je sve okej nekih 20 dana, ali je onda sve krenulo po zlu. Ima neke oscilacije u ponašanju, svašta se desilo... Često me vrati na početak gde je ponovo nemam poverenja u nju i dobijam teorije zavere, zato mi se i loše ponašanje vraća... Dođemo opet u ludačko stanje, ne znam šta bih rekao, kao neki 'luna park' smo... Trista na sat sve. Razmišljao sam danas, pošto ne mogu da uspostavim normalno ponašanje kod nas, neka ona radi sve kako poželi, gledaću da sve okrenem na šalu i laganicu. Neka ona bude vodilja, pa ćemo videti gde će ovo da ide, da li ćemo u provaliju ili ne... Neka ona vozi ovaj brod, pa ćemo videti šta će napraviti i koliko će to biti dobro. Svestan sam i da ja imam problema, nemam živaca, sav sam razlužen, ne znam gde sam... Predugo sam ovde i burno reagujem... Voleo bih da sve bude savršeno, ali ne ide... Stalno je molim da se ne svađa sa ljudima, govorim šta treba a šta ne, kao da imam malo dete pored sebe, ludnica... - govorio je Car.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:14

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja