ŠOK PRIČA: SKLONIO JE OD MENE 8.000 €! Pevačica otkrila ko je čovek koji joj je uzimao NOVAC od SVIRKI, zbog toga bila u MINUSU!
Foto: Printscreen/Pink

HAOS

ŠOK PRIČA: SKLONIO JE OD MENE 8.000 €! Pevačica otkrila ko je čovek koji joj je uzimao NOVAC od SVIRKI, zbog toga bila u MINUSU!

Rijaliti -

Pevačica Sandra Rešić otvoreno je govorila o svim detaljima svog privatnog života kao i o odrastanju, bez oca, pokojnog pevača Nina Rešića, a otkrila je i da je imala finansijske probleme.

Sandra Rešić
foto: Printscreen/Pink

Sandra je otkrila u kakvom je odnosu sa Ninovom drugom ženom Sarom, kao i polusestrama Tamarom i Amelom.

U kakvim si odnosima sa njegovom bivšom ženom i polusestrom?

- Sa njegovom bivšom ženom Sarom nisam u kontaku, kao ni sa ćerkom Tamarom, a sa prvom polusestrom Amelom sam se čula pre ulaska u "Zadrugu 5", tada mi je rekla da je malo bolje. Ona je pre pandemije korona virusa saznala da ima karcinom jednjaka. Pokušala je da sve to reši hemoterapijama, izvadili su joj štitnu žlezdu i to je bio pre dve godine. Nismo imali dovoljno para ali za sada je bolje - rekla je Sandra u Premijera Vikend Specijalu.

Sandra Rešić
foto: Printscreen/Pink

Da li je istina da si iznajmljivala tehniku da bi mogla da nastupaš i dolazila kući bez dinara i ko je taj čovek koji ti je uzeo toliko puno novca?

- Iznajmljivala jesam, bila sam i u minusu. O tom čoveku ne bih, on je bio jedan gazda, čak i član benda, sklonio je osam hiljada evra od mene. To je kada se desi novac i umesto neke veće sume daju ti manju.

Nino Rešić, Sandra Rešić
foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/PINK

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja