MILJANA KULIĆ NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Tresla se i gušila u SUZAMA, Zola odmah prišao da je UTEŠI, šok preokret u Šimanovcima (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

ERUPCIJA EMOCIJA!

MILJANA KULIĆ NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Tresla se i gušila u SUZAMA, Zola odmah prišao da je UTEŠI, šok preokret u Šimanovcima (VIDEO)

Rijaliti -

U toku "Zadrugovizije" na scenu su izašli Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, koji su spremili pesmu grupe Đogani "Kralj diskoteka".

Bivši ljubavni par oduševio je publiku pri samom izlasku na binu. Kulićeva je svima oduzela dah kada je ustala i zaplesala sa svojim bivšim dečkom, a Zola se već očekivano odlično snašao u ovoj ulozi. Na samom kraju nastupa pao je i poljubac, ali i suze, a Miljana se tresla od uzbuđenja, a Zola je prišao i kako bi je utešio.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

Usledili su komentari žirija:

- Miksi smiri se, bila si fenomenalna. Svaka čast ljudi! - govorila je Dušica i tešila Miljanu koja je ostala u suzama nakon nastupa.

- Fenomenalni ste bili, zaista! Miksi, prelepa si i bila si super - rekla je Sandra Afrika.

- Nadam se da ne plačeš jer si se zbunila, ti si za scenu kraljica - dodala je Nadica.

- Nisam se zbunila, meni je ovo druga kuća ali... - jecala je Kulićeva.

- Znam da si emotivna i divna, ali čuvaj se za sebe i za dete, njemu trebaš zdrava. Njemu trebaš zdrava, nasmeši se molim te - govorila je Nadica.

- Nisam video ništa slično ovome, žao mi je što si se iznervirala na kraju - rekao je gazda Paja.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

- Šta ti misliš? Pa ja nisam prvi put ovde, ja sam ovde domaća, plakala sam zbog nekih svojih razloga... Šta misliš ti? - brecnula se Miljana.

- Bravo Miksi, bravo! Fenomenalna si, ja nikada nisam video takvu osobu! - dodao je Đukić.

- Postala si urbana legenda, svaka tvoja reč je važna, mnogo si draga srcu. Budi takva kakva jesi, pokazuješ svoju nežnu stranu! Glava gore i samo napred! - govorio je Milićević.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:29

Miljana ponovo stala na binu: Ludnica na nastupu, Hrvati pali u trans

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track