MILJANA KULIĆ PRE RIJALITIJA RADILA U KAFANI U ČAČKU! Meštani razvezali jezik o Nišlijki, pola grada zbog NJE dolazilo u LOKAL!
Foto: ATA Images

HIT

MILJANA KULIĆ PRE RIJALITIJA RADILA U KAFANI U ČAČKU! Meštani razvezali jezik o Nišlijki, pola grada zbog NJE dolazilo u LOKAL!

Rijaliti -

Najveća rijaliti zvezda Miljana Kulić imala je burnu prošlost. Ona je pre svega počela da bude poznata javnim ličnostima zbog uznemiravanja koje je trajalo godinama, a malo ko zna da je radila u kafani.

Miksi je nabavljala brojeve poznatih i tako ih zvala po ceo dan i celu noć. Ona nije samo uznemiravala poznate, već im je otkazivala nastupe, preusmeravala telefonske pozive i posećivala porodične kuće, piše Espreso.

Lista poznatih je dugačka, a reklo bi se da joj je najdraži za praćenje bio Mišel Gvozdenović.

Miljana Kulić
foto: ATA Images

Pričalo se da je čak došlo do fizičkog obračuna između nje i njegove majke, te da je reagovala policija.

Miljana je toliko daleko otišla u nameri da bude deo Mišelovog života da je napustila rodni Niš i preselila se u Čačak gde se i zaposlila.

Baš u tom mestu nastaju najsjajnije priče o kojima je svojevremeno brujala cela Srbija.

Kako bi mogla da preživi u Čačku Miksi se zaposlila kao konobarica u jednoj tamošnjoj kafani.

"Istina je, Miljana je radila baš ovde i mogu vam reći da smo je svi obožavali, ona je oduvek bila glavna u društvu, a pola grada je samo zbog nje dolazilo u ovaj lokal" - kaže jedan prolaznik, dok je drugi imao nešto drugačije mišljenje:

"Tačno je da je radila ovde, ali se sećam kako je pričala da je bila deo nekog elitnog resotrana i to nije tačno. Miljana je posao obavljala samo u ovoj kafani, a da se tu tražilo mesto više baš zbog nje je istina" - tvrdi meštanin.

Miljana Kulić
foto: ATA Images

Kurir.rs/Espreso/M.M.

Bonus video:

00:29

Miljana ponovo stala na binu: Ludnica na nastupu, Hrvati pali u trans

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track