CAR PROŠIRIO HAREM! PALA JOŠ JEDNA! Sanja Grujić pokazala UMEĆE u krevetu, Dalili se SLOŠILO kad ih je videla! (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen

dočekala svoj trenutak

CAR PROŠIRIO HAREM! PALA JOŠ JEDNA! Sanja Grujić pokazala UMEĆE u krevetu, Dalili se SLOŠILO kad ih je videla! (VIDEO 18+)

Rijaliti -

ONA ZNA ŠTA HOĆE! Car proširio svoj harem, a Sanja Grujić junačkom akcijom izazvala GRMLJAVINU u Beloj kući, pa dokazala svoje umeće! Ovo je ŠOKIRALO JAVNOST! (VIDEO +18)

Sanja Grujić i Filip Car su od Drveta mudrosti dobili zadatak da plešu da žurki, a oni su odlučili da se maksimalo prepuste tom zadatku i da se poljube u usta i to na oči Dalile Dragojević.

- Je*em vas usta, gledajte negde drugde - smejao se Car, a onda počeo da se ljubi sa Sanjom.

- Fuj - rekla je Dalila.

Dalila, kao i zadrugari, nije mogla da veruje i odmah promenila mesto i sela za rulet sto.

Sanja Grujić je više puta tokom učešća u Zadruzi tvrdila kako uvek zna šta želi i kako nema problem da se izbori za to. Uplobila je u vezu sa Filipom Carem, za koga je rekla da ga simpatiše od samog početka, ali da nije uspela da dođe od njega jer nikada nije bio slobodan.

Romantičnim plesom su započeli svoj odnos i poljubili se u kazinu pred svima, a od tog momenta ga Grujićeva više nije ispustila iz vida. Tokom cele večeri ga je pratila u stopu i na kraju ga sačekala u krevetu.

Ljubavni par je bez zadrške odmah 'prešao na stvar' i započeo vrelu akciju, uz povremeno proveravanje da li ih neko posmatra.

kurir.rs

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja