DEJAN PECNUO CARA GDE GA NAJVIŠE BOLI! Filip mu odmah odgovorio, pa isprozivao Dalilu: Ona je kao KUČKA u teranju! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

ponizio je pred svima

DEJAN PECNUO CARA GDE GA NAJVIŠE BOLI! Filip mu odmah odgovorio, pa isprozivao Dalilu: Ona je kao KUČKA u teranju! (VIDEO)

Rijaliti -

U toku "Gledanja snimaka" zadrugarima je pušten snimak na kome Marko Đedović i Filip Car pričaju o Dalili Dragojević i Dejanu Dragojeviću:

- Imaju poravo da misle šta hoiće. Dejan i ja nemamo ništa, niti ćemo imati. Gledam ga samo kada ima izlaganje, kao što gledam i svakog ko izlaže. Ja sam osoba kod koje se tumači sve. Štos e tiče Đedovića, za njega se zna, ja vrlo dobro znam šta on radi - rekla je Dalila.

Dalila Dragojević
foto: Pritnscreen

- Niti ću da komentarišem, ne interesuje me ko će kako da gleda, neka me izuzmu samo. Meni je bitno da se Aleks ne peca i bezveze mi je što svi vide kontra. Onda vide mene kako idem u wc, ovamo se dešava nešto mnogo veće sa Anđolom. Ne vide oni mnogo krupnije stvari. Bilo je situacija kada sam hteo da napravim svađu. Niti ću ja da igram rijaliti, ja sam u svom odnosu sa Aleksandrom iskren. Ne igram rijaliti, po svaku cenu da budem u komentarisanju, ne pada mi napamet. Neću na silu ništa da radim, meni je sada jako lepo. Ljudi imaju pravo da komentarišu - rekao je Dejan.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

- Mi smo o svemu tome pričali na pretresu, neću više davati na važnostima tim stavrima. Uopšte više neću komentarisati. Ovde se vidi samo Dejanova strana, kako Dejan gleda... Svi smo malo prertereali, počevši od mene. Rekla sam već jednom. To da li ću ja njemu uzeti pare, nemam ja koje pare od njega da uzmem. Neću više komentarisati Dalilu, niit ću obraćati pažnju. Ja sam strahovala da on može da počne da gleda tamo i da mu se ne vrate emocije - rekla je Aleksandra.

- Svima sam napravila život da im bude lepši. Ja sam se samo pomerila sa puta - rekla je Dalila.

- Odavno smo Marko i ja komentarisali to za Dalilu. Ja sam uvek govorio Dalili da vidim da tu postoji ogromna doza kučke, gadure i loše osobe. Kada sam doživeo neke stavri na svojoj koži. Po prvi put sam u totalno drugoj dimenziji rijalitija - rekao je Car.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

- Ovi što čiste palubu, neka nastave da čiste - ubacio se Dejan i poručio ovo Dejanu.

- Ja sam uvek kapetan - dodao je Car.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

- On voli Dalilu i njegov pogled je samo tamo. Filip je imao dominaciju kada je Dalila plakala dok je on plakao. Ali sada, ona ne plače i on ne zna šta da radi. On je meni rekao da ne znam ja šta se valjda ispod brega - rekao je Lepi Mića.

- Smatram da Anđelo možda u kući sada trenutn najozbiljnije gleda na Dalilu kao na žensku osobu. Čak i pošle godine nisam dobio utisak. Meni je nje žao jer se našminkala i misli da je pre*ička. Ispada kao kuja u teranju. Žena koja je bila u braku pet godina, ispada šmena ako se tako prezentuje. Mislim da gleda ozbijno na nju. Ja sam njega uvek gotivio i uvek smo bili korektni. Ako Anđelo ne zamera neke stavri, onda okej. Dalila ponosno iznosi stvari - rekao je Car.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:15

Iva Grgurić diže tegove kao od šale!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track