POZIVAŠ SE NA VERU, A TEŠKI SI MANIPULATOR! JA SAM ČISTA: Dalila Dragojević brutalno isprozivala Mensura, umešala se Milica! VIDEO
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

POZIVAŠ SE NA VERU, A TEŠKI SI MANIPULATOR! JA SAM ČISTA: Dalila Dragojević brutalno isprozivala Mensura, umešala se Milica! VIDEO

Rijaliti -

Veliki šef je zadrugarima dao zadatak da izaberu najvećeg emotivnog manipulatora među njima.

Naredna koja je iznela svoje mišljenje je Dalila Dragojević.

- Sada mogu da kažem nikada više, na prvom mestu je Car, na drugo mesto ću postaviti... Bebica nije emotivni manipulator ako ne uspe da vrati nekoga, on se samo ko*rca, tako da ću ja staviti Zolu na drugo mesto. On uvek može Miljanu da vrati, a zna da nema ništa od te promene, on je dobar emotivni manipulator... Na trećem mestu je Mensur Ajdarpašić, stavio bih mnoge ali neka budu u miru. Staviću Mensura, smatram da je on pokušao da manipuliše sa gledaocima, imao je i poziv i na Bajramu je dobio podršku. Mislim da je i Mina iskorišćena kao i Milicu - rekla je Dalila.

- Ja imam svoj krevet koji je pored Milice i mene to ne zanima - ubacio se Mensur.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Zadruga

- Tu se pozivaš na veru i sve, manipulator si, a ja sam u belom vidiš. Čista! Ja ti nisam dirala porodicu, nego podršku - rekla je Dalila.

- Ja mislim da su drugim hteli da me odvoje od Milice, mi više nismo u vezi... - pričao je Mensur.

- Ja ću da kažem, mi nismo u odnosu, ne ljubimo se kao što ste ti i Filip, mi se ne mazimo i ne grlimo se. Mi se nismo razišli na krv i nož... On je hteo da sačuva svoju majku i da je ispoštuje - rekla je Milica.

Dalila Dragojević, Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja idem napolje, ti si se usr*la u život ovom čoveku - drao se Mensur.

- On je hteo da se raziđemo zbog porodice, svašta se dešavalo i zbog toga smo izašli iz odnosa - završila je Milica.

- Drugi ako ne smeju da ti kažu, ja mogu, ja sam ista kao i ti. Ja te ne vređam, uvek sam znala da te pohvalim i da padnem na tvoje suze, ali više ne padam. Vidim kakav sam folirant i manipulator. Sve se vidi dovoljno, odje*ao bi sve ljude i podršku bi ali se plašiš da nećeš imati novca - nastavila je Dalila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja