LEPOM MIĆI POPUSTILE KOČNICE! Udario na Anđelu, javno joj ZAPRETIO da će da otkrije njeno pravo lice, ona urlala iz petinih žila!
Foto: Printscreen

BUKTI RAT BIVŠIH PRIJATELJA

LEPOM MIĆI POPUSTILE KOČNICE! Udario na Anđelu, javno joj ZAPRETIO da će da otkrije njeno pravo lice, ona urlala iz petinih žila!

Rijaliti -

U toku podele budžeta ovonedeljni vođa Stefan Karić, svojim komentarima je izazvao opšti haos za crnim stolom. Naredni budžet je dao Neveni Savić.

- Mali budžet Neveni, tu je Ša da joj pomogne. Zameram ti ono za Krleta vezano, nisi me uvredila, imali smo par svađica, ali ovo što si radila sa Zolom je bilo neiskreno, pa ti se vratilo kako se vratilo. Mi smo okej, i nadam se da ćeš u petak imati reviju kod mene na radiju. Žao mi je što si degradirana zbog nekih stvari koje si radila, i žao mi je zbog toga - rekao je Karić.

Lepi Mića
foto: Printscreen

- Ko ti je stiskao ruku, ko je dami stiskao ruku - ustao je Mića i obratio se Anđeli.

- O čemu priča ovaj čovek? Šta pričaš? - vikala je Anđela.

- Pored koga si sedela? - pitao je Mića.

Lepi Mića
foto: Printscreen

- Ja sam se sklonila od njega, imali smo raspravu i svađu. Ja se sklonila - rekla je Anđela.

- Polako samo, izaći će svi detalji - pretio je Mića.

Lepi Mića
foto: Printscreen

- Ja mislim sve ovo što govorim - drala se Anđela.

- Dala si srce jednom, a ruku drugom - rekao je Mića.

- Imamo još dva meseca da se raspravljamo - rekla je Anđela.

- Sunce kome si dala rukicu, kome si dala - vikao je Mića.

Lepi Mića
foto: Printscreen

- MC Aleks ću dati srednji budžet. Uvek ću ti reći ono što mi se ne sviđa, naš odnos je korektan, mislim da bi trebala da izađeš iz kupatila, ne treba da pereš veš u tolikoj meri. Nikada te nismo videli da si kao Dj pokušala da radiš, da se boriš i pokažeš. Bilo bi dobro da čujemo to što ti radiš, ako smatraš za sebe da si se ukaljala nisi, sve ono sa Matorom je normalno, verujem da su se emocije pojavile. Mogla si sa nekim muškarcima ovde da radiš neke stvari, ali nisi, tako da mogu da posumnjam da je ovo sa Matorom rijaliti igra, ali si me u nekim situacijama uverila i da nije.

- Mali budžet ide Zoli, znaš da ti uvek dam srednji, kao i ti meni. U dobrom smo odnosu, navodio sam te i danas i u subotu, emotivno manipulišeš sa Miljanom. Možda je i bolje što nije trudna, vi najbolje znate šta radite, sada ste mirniji nego ikada - rekao je Karić.

- Mateja, srednji budžet, znaš kakvo imam mišljenje o tebi i šta izgovaraš, svestan si da si trebao da prećutiš nešto sa Anđelom, mislim da tu nema ništa više. Možete leći u krevet i mazite se ali tu do veze neće doći. Mi imamo super odnos, jako si talentovan, voleo bih da uspeš - rekao je Karić.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

04:36

Anđelina progovorila o ljubavnom životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track