MATEJINA PORODICA NE PODRŽAVA MINU VRBAŠKI? Matijević priznao šta je glavni PROBLEM: Nije zaslužila da je PONIŽAVAM! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

NOVA VEZA NAPRAVILA HAOS

MATEJINA PORODICA NE PODRŽAVA MINU VRBAŠKI? Matijević priznao šta je glavni PROBLEM: Nije zaslužila da je PONIŽAVAM! (VIDEO)

Rijaliti -

Mateja Matijević i Mina Vrbaški su nedavno ozvaničili vezu, a on je u emisiji "Pitanja novinara" otkrio koje emocije gaji prema novoj devojci.

On je otkrio da sa Minom funkcioniše savršeno.

- Iznenađen sam što imamo tako dobar donos i što dobro funkcionišemo. Imao sam drugačije mišljenje o njoj, promenio sam ga i odlučio da ne razmišljam već da vidim gde će da ode ovaj odnos. Nisam imao nameru da sada uđemo u vezu, hteo sam da budemo bliski, pa da vidimo napolju kako ćemo. Ozvaničio sam jer bi sve drugo bilo ponižavanje nje. Ispravna je prema meni, lepo se ponaša i nije zaslužila da je na bilo koji način ponižavam - rekao je Mateja, pa otkrio da li misli da će njegova porodica prihvatiti Minu.

Mina Vrbaški, Filip Car
foto: Printscreen/Pink

- Ne mislim da su za to zbog svih stvari koje su se dešavale tokom godina. Nekako, mi smo u odnos ušli spontano, kroz druženje... Ja sam probao da se odvojim, ali lepo mi je i hoću da dam šansu novoj Mini. Sviđa mi se sve što se o njoj priča trenutno, napolju gaji zdrave stvari. Promenila je život, krenula je da radi, bavi se muzikom - nastavio je Matijević koji je potom prokomentarisao navode da je sa Minom kako bi sakrio emocije koje ima prema cimeru Dinu Dizdareviću.

- Mi se družimo od prvog dana, imamo ista interesovanja. Ja sam u javnosti tri godine, čulo bi se o meni u tom smislu. Boli me uvo ko će šta da kaže, ja znam ko sam i nastaviću da se družim s njim - poručio je on.

Mateja Matijević
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/K.Đ/Srbijadanas

Bonus video:

00:26

Mina Vrbaški proslavila rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track