KULIĆKA IZVREĐALA KARIĆEVU CELU PORODICU! Osman reagovao: Ja sam i Stefanovoj mami i Kristini prvi muškarac! Ona je DVORSKA LUDA
Foto: Instagram, screenshot Pink tv

RAT

KULIĆKA IZVREĐALA KARIĆEVU CELU PORODICU! Osman reagovao: Ja sam i Stefanovoj mami i Kristini prvi muškarac! Ona je DVORSKA LUDA

Rijaliti -

Stefan Karić i Miljana Kulić su jedno na račun drugog izneli brojne uvrede.

Ono što nije moglo da promakne, jesu uvrede Kulićeve upućene na račun Stefanove majke i maćehe.

- Mama ti je dr**a, pa je zato Osman i ostavio. Lidija je dr**a. Zato je Osman ostavio i oženio još veću dro*u, Kristinu - rekla je Miljana.

Tom prilikom, Osman Karić je osuo drvlje i kamenje po Mariji Kulić i njenoj ćerki, pa je otkrio ko je u stvari krv za razvod braka sa Lidijom.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

- Već mi je poznato to vređanje roditelja od strane Miljane što se tiče i drugih učesnika rijalitija, tako da nisam iznenadjen. Vredjala je ona u poslednje vreme i Zolinu majku, Bebicina oba roditelja, što znači ljudima koje "voli", šta onda ostaje za Stefana koga baš i ne voli. Mislim da Miljani nije mesto u rijalitiju zbog ozbiljnih psihičkih problema koji postaju sve učestaliji. Ne krivim ja Miljanu, mislim da su krivi roditelji koji je šalju u rijaliti da bude "dvorska luda" - rekao je Osman za Miljanine uvrede, pa je potom objasnio ko je kriv za razvod braka sa Lidijom:

- Što se tiče mojih žena, to jeste moje prve žene i druge sada Kristine, morate da znate da sam i jednoj i drugoj bio prvi muškarac, nadam se iskreno Kristinin i poslednji. Sa prvom sam bio 7 godina u braku. Ja sam bio loš, a ne ona, zbog toga smo se i razveli. Sa Kristinom sam svoje greške ispravio ili korigovao, pa smo 19 godina u srećnom braku - zaključio je Osman.

Osman Karić, Miljana Kulić
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

00:04

Misica posle hapšenja zbog prostitucije u centru Surčina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track