NIJE LAKO GLEDATI BIVŠU ŽENU U VENČANICI: Stefan Karić pružio podršku Dejanu, a onda dao Aleks SAVET ZLATA VREDAN! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

ISKRENO

NIJE LAKO GLEDATI BIVŠU ŽENU U VENČANICI: Stefan Karić pružio podršku Dejanu, a onda dao Aleks SAVET ZLATA VREDAN! (VIDEO)

Rijaliti -

Podela budžeta ovonedeljnog vođe Stefana Karića se nastavlja.

- Prošle nedelje si dobio mali budžet, da ne ponavljam sve ono što sam rekao juče. Da izuzmemo tvoje svađe i događanja kada se iznerviraš, jako si duhovit i interesantan. Prezanimljiv si lik, imaš šta da kažeš, nemaš dlake na jeziku... Možda smo mi takvi ali se malo suzdržavamo jer smo malo iskompleksirani i malo smo išlifovani. Dao si neki pečat ovom rijalitiju, mislim da si pravo iznenađenje - govorio je Karić.

Zadruga 5
foto: Printscreen/Zadruga

- Naježio sam se, hvala brate - smeškao se Marko.

- Mima i Gruja su mali budžeti. Volim kada smo nasamo, kada si normalna, pored njega si tmurna i nezadovoljna. Drugačija si, mislim da te je sujeta malo uzdrmala... Mislim da je sve to lažno, da si zapravo drugačija... - nastavio je Karić.

- Ja sam se ugušila, zamolila sam ga da mi ne ispira mozak, a znate i sami kakav je kada popije - dodala je Mima.

- Gruja mislim da je pukao i da mu nema pomoći. Mislim da je preterao i da će tek biti svestan šta je uradio... Mislim da mu ovo ništa nije trebalo - nastavio je Stefan.

Zadruga 5
foto: Printscreen/Zadruga

- Aleks, ovoga puta mali budžet. Naš odnos nije za mali budžet, ali ova nedelja je takva - govorio je Stefan.

- Naravno, ja se ne ljutim, meni ovo ništa ne znači - rekla je Aleks.

- Mislim da treba da shvatiš njega malo i da treba da spustiš loptu - nastavio je.

- Ja sam se udala za njega i sada je sve u redu - smejala se Nikolićeva.

- I tebi Deki srednji budžet, mislim da je retko ko doživeo ono što si ti. Mislim da nije lako da gledaš bivšu ženu u venčanici, ma koliko si sve to prevazišao. Nisam video to ni na filmu, a video sam ovde - izjavio je Karić.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track