Najnovije vesti

PRIČAŠ DA SI ČASTAN, A BIO SI SA MALOLETNOM DEVOJKOM! Irma urnisala Mensura kao nikad dosad, Ajdarpašić ZAPENIO OD BESA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

KRŠ LO9M

PRIČAŠ DA SI ČASTAN, A BIO SI SA MALOLETNOM DEVOJKOM! Irma urnisala Mensura kao nikad dosad, Ajdarpašić ZAPENIO OD BESA! (VIDEO)

Rijaliti

Irma Serjanić ustala je za crnim stolom i svojim izlaganjem urnisala Mensura Ajdarpašića.

- Da li te je pogodilo to što te nije bilo u Miličinim čestitkama? - pitao je Milošević.

- Iskreno, nisam ni očekivao da hoće. Meni je okej to, jer je mnogo bolje nego da je bilo loših komentara ili nekih prozivki. Posle svega, mislim da znam na čemu sam kada je njihovo mišljenje u pitanju. Slagao bih kada bih rekao da sam mislio da će me pozdraviti. Čudno mi je da ništa nije stiglo od zajedničke podrške, ipak smo bili dugo zajedno... Od mojih ljudi nisam očekivao... - govorio je Ajdarpašić.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Zadruga

- Bio si jako veseo, da li si tako prikrivao emocije? - pitao je Milan.

- Nisam, bilo mi je milo što je slavlje. Nisam ništa prikrivao, okej sam bio jer ništa isam ni očekivao. Drago mi je što proslavila sve onako kako je htela - nastavio je Mensur.

- Da li si očekivala da će ga neko spomenuo i da li si se razočarala na kraju? - pitoa je Milošević.

- Drago mi je što moja majka ništa loše nije napisala. Jedino što je napisano je 'da je valjalo, trajalo bi'. tako da nema ništa loše. Prošli put ga je pozdravila, sada nismo zajedno zato mi i nije bilo neočekivano... - odgovorila je Milica.

- Da li si ti svesna da je tvojoj i Mensurovoj vezi došao kraj? - nastavio je voditelj.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Zadruga

- Sada sam svesna, jer sam do sada gajila neku nadu, a sada mi sve ukazuje na to... - nastavila je Veselinovićeva.

- Primetio sam da si svesnija sada, jer sam posmatrao tvoj i Borin odnos juče - rekao je voditelj.

- Molim? Ne razumem - zbunila si Milica.

- Juče ste se skoro pa muvali, rekao je da si najjača, da super izgledaš ... - nastavio je voditelj.

- Prvi put čujem iskreno. Jesmo pričali ali nisam shvatila da je to na taj način. Ni direktno ni indirektno ništa nije bilo, ja nisam primetila da me je muvao. Ja nemam veze sa tim - pravdala se Milica.

- To je glupo, neće je niko skrnaviti u mojim očima - ubacio se Mensur.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Zadruga

- Ona ima pravo da se bori, ona je dete željno pažnje. Rekla sam da je njega devojčica ubila i to ga najviše boli... - dodala je Irma.

- Jednim delom sam ja zahvalan za njeno ponašanje ovde, ja sam je usmeravao i davao joj instrukcije... Ovo što je između mene i nje je nešto sasvim drugo - govorio je Mensur.

- Ti kad ustaneš, bolje da sednem jer preterano se*eš - iznervirala se Veselinović.

- Ja samo ne volim da slušam kada kaže da je ja nikada nisam ni voleo. Ne volim to da čujem. Mi smo imali ozbiljan pritisak, nije nam bilo lako... - govorio je Mensur.

- Praviš se častan a bio si sa devojčicom koja je maloletna i kojoj si glumio staratelja, je*ao je prvo veče - urlala je Irma.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

MENSUR STIGAO U VILU KARIĆA: Uleteo u RADOVE, OSMAN pravi apartman za JOVANU i STEFANA, Ajdarpašiću poželeo pobedu u ZADRUZI
00:42

MENSUR STIGAO U VILU KARIĆA: Uleteo u RADOVE, OSMAN pravi apartman za JOVANU i STEFANA, Ajdarpašiću poželeo pobedu u ZADRUZI

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja