MUČNE I UZNEMIRUJUĆE SCENE U ZADRUZI! NASLNICI PRED KAMERAMA TUKLI ŽENE: Marko onesvestio Viki, Miki štakama izudarao Nadeždu...
Foto: screenshot Pink tv

bruka

MUČNE I UZNEMIRUJUĆE SCENE U ZADRUZI! NASLNICI PRED KAMERAMA TUKLI ŽENE: Marko onesvestio Viki, Miki štakama izudarao Nadeždu...

Rijaliti -

Marko Osmakčić zgrozio je javnost kada je pred kamerama rijalitija "Zadruga" krvnički pretukao devojku Viktoriju Viki Mitrović.

Njih dvoje su se sukobili u garderoberu, gde je mu je Viki udarila šamar, na šta je on počeo da je udara iz sve snage po glavi i telu. Zadrugarka se od udaraca onesvestila, a cimeri su je polivali vodom.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Pink

Ova scena šokirala je gledaoce šou programa, te mnogi komentarišu da su ovakvi kadrovi poražavajući.

Da sve bude gore, nakon jezivog incidenta Viktorija je prišla Osmakčiću i molila ga na kolenima da se pomire. Inače, njih dvoje su već dotakli dno kada su u rijalitiju naočigled svih ukućana imala s*ksualne odnose, dok im je Era Ojdanić pevao pored kreveta.

Era Ojdanić, Marko Osmakčić
foto: Printskrin/Pink

Nažalost, ovo nije prvi put da se nasilje dešava pred kamerama. Više puta bili smo svedoci burnuh svađa, tuča i maltretiranja u Beloj kući.

Pre nekoliko dana Dalila Dragojević i Filip Car sukobili su se u izolaciji gde su se potukli, a uznemirujuće scene se i sada kruže društvenim mrežama.

Njih dvoje su nasrtali jedno na drugo, urlali i gurali se, a onda je Dalila završila na podu i počela da lije gork suze zbog celokopnog haosa koji je nastao sa Filipom. On je nastavio da besni i izbacio napolje sve plišane igračke koje su dobili od podrške, ali i posteljinu. Dalila se za to vreme nije pomerala sa poda, a njeni jecaji su odzvanjali izolacijom.

"Bukvalno potpisujem peticiju. Ne znam ko ovo može da gleda, j*bote i zašto se ovo toleriše i ima tipa milion pregleda?", glasili su komentari na Tviteru.

Maja Marinković i Filip Car takođe su imali okršaj dok su bili u emotivnoj vezi.

Filip Car je iznenada dok je Maja Marinković spavala, uleteo u spavaću sobu i krenuo da je krvnički udara jastukom po glavi iz sve snage. Ovo nije bio jedini put kada su se potukli. Ona je njemu istom merom uvraćala udarce, grebala ga i štipala, a ponašanjem je sve šokirala.

Miki Đuričić 2019. godine diskvalifikovan je iz "Zadruge" zbog nasilničkog ponašanja.

Naime, on je tadašnjoj devojci Suzani Perović udario šamar, dok Nadeždu Biljić izudarao štakama.

- Šta si pričala za Suzanu i za mene? Da vidiš sad kad te štakom lupim po glavudži! - rekao je Miki Nadeždi, dok je ona zapomagala i valjala se po podu.

Miki Đuričić
foto: Printscreen

Kristijan Golubović izgubio je kontrolu u prošloj sezoni "Zadruge" kada je brutalno nasrnuo na Miljanu Kulić. On je napao Kulićevu, a obezbeđenje ga je jedva odvojilo od nje.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:45

Marija Šerifović povređena na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track