PROCURIO ŠOK SNIMAK PRED ZADRUGU: Dejan se klanja i ljubi Eminu Mujić zbog PARA, Dalila poručila majki: VADI ŠUŠKE! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

hit

PROCURIO ŠOK SNIMAK PRED ZADRUGU: Dejan se klanja i ljubi Eminu Mujić zbog PARA, Dalila poručila majki: VADI ŠUŠKE! (VIDEO)

Rijaliti -

Poslednju sezoni rijaliti programa Zadruga 5 obeležile su brojn afere i skandali, ali ipak najveći pečat ostavili su Dalila Dragojević i njen muž Dejan.

Dalila i Dejan su raskinuli vezu, a onda su i uplivali u nove odnose, ona sa Filipom Carem, a on sa Aleksandrom Nikolić. Doduše, Dalila je bila ta koja je inicirala raskid, a onda se pred slomljenim Dejanom privatavala i imala odnose sa Filipom.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: screenshot Pink tv

Posle raskida Dalila i Dejan su izosili prljav veš jedno o drugom, a najviše pažnje privlačio je njoihov život u Bosni i odnosi sa Eminom i Husom, Dalilinim roditeljima. Takođe, Dejanova veroispovest bila je tema, odnosno, da li je promenio pravoslavnu veru i prešao u islam, ili ne.

Po svemu sudeći, Dejan nije promenio veru, ali to nije hteo da prizna nikad otvoreno, dok su odnosi sa Dalilinim roditeljima bili i više nego dobri o čemu svedoči i snimak gde se Dejan klanja Emini i ljubi joj ruku kako to nalaže kultura i poštovanje starijih.

Celu scenu je snimila Dalila, koja je kroz smeh govorila da joj se njih dvoje "šlihtaju" kako bi im dala novac.

"Mama, gde su šuške, vadi pare", rekla je Dalila u snimku.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track