OTAC MI JE PSIHOPATA, JAČI JE OD HITLERA Osmakčići lažirali smrt a ovako je Marko pretio TRUDNOJ VIKI: Ubiću te i ići ću na ROBIJU
Foto: Printscreen/Zadruga

šok nad šokovima

OTAC MI JE PSIHOPATA, JAČI JE OD HITLERA Osmakčići lažirali smrt a ovako je Marko pretio TRUDNOJ VIKI: Ubiću te i ići ću na ROBIJU

Rijaliti -

Učesnik "Zadruge" Marko Osmakčić napustio je rijaliti "Zadruga" 9. juna, zbog smrtnog slučaja - naime, produkcija rijaltiija obaveštena je da je preminuo Markov otac Franjo Osmakčić, nakon čega je zadrugar hitno izveden, gde su mu saopštene tragične vesti, posle čega mu se gubi svaki trag.

Budući da u nadležnim institucijama, kao i bolnicama ne postoji informacija da osoba pod imenom Franjo Osmakčić nije preminula ni 8. juna, niti prethodna četiri dana, fanovi su počeli da sumnjaju da je sve izmišljotina, od strane porodice Osmakčić, piše Pink.rs.

Marko Osmakčić
foto: Damir Dervišagić

Markovo priznanje da je smrt njegovog oca izrežirana od strane njih okarakterisan je kao sraman, morbidan i skandalozan, a njegovo ponašanje u rijalitiju Zadruga 5 nije bilo drugačije od toga. On je u trenutku kada je saznao da je njegova devojka Viki Mitrović trudna bukvalno pred svima pretio zadrugarki:

- Ja se obraćam njenoj baki i dedi da se paze poziva. Ocu se obraćam koji je jači od Hitlera, svi znaju koji si ti psihopata, uradi postupak kao sa devojkom iz Zagreba, pa će ova da poželi abortus u osmom mesecu. Ako ti kažem ili milom ili silom, ili ćeš abortirati ili nećeš. Otići ću na robiju, ali ću nju ubiti - vikao je Osmakčić trudnoj Viki.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track