SANDRA ČAPRIĆ NIKAD OŠTRIJA: Marijanu je izdržavao Igor X, sa Karićem je htela rijaliti priču, a Dalila i Car su DNO DNA!
Foto: Printscreen

BESNA

SANDRA ČAPRIĆ NIKAD OŠTRIJA: Marijanu je izdržavao Igor X, sa Karićem je htela rijaliti priču, a Dalila i Car su DNO DNA!

Rijaliti -

Fan grupe na mrežama bruje o navodnom intimnom odnosu i zbližavanju Stefana Karića i Marijane Zonjić.

Fanovi su uhvatili ovaj par kako posle žurke odlazi u ekonomsko dvorište i tom prilikom rade nešto, što nije usnimljeno. Isplivao je snimak kao dokaz da se zapravo ništa nije dogodilo, te da su njih dvoje, to jutro, prali guske.

Sandra Čaprić koja je i sama bila rijaliti učesnica iznela je svoj stav.

- Užas! Ma nije zaljubljena ona ni u koga, ona pati za Igorom, zato što je on izdržavao. To su obične male kleptomanke, koje ne znaju šta će drugo, nego da kradu kadar, zato što... Pokušala je sa svima, nije joj uspelo, pa hajde Karić pošto je zauzet sa Jovanom, pa da napravi neku pričicu. Ona je lažov jedan teški - ističe Sandra na samom startu.

Odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara Sandra je takođe oštro osudila.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Filip Car
foto: Zorana Jevtić, Nikola Anđić, Nemanja Nikolić

- Debili jedni neopevani. Pa da, pomiriće se, neće oni biti napolju kad izađu. On (Bane) prenosi svima da je ostavio apartman, pošto je on na visini zadatka svog Etno sela, što je meni dno dna. Mene nije ispoštovao za rođendan, to mu nikad neću oprostiti, dečko je završio za mene. Ogovara svoje prijatelje, lažovčina jedna neopevana, bavi se nekim glupavim stvarima. Da li se on pederiše ili ne, to je njegova lična stvar. Filip je rekao da će me praviti od blata, veruj mi da bih volela opet da uđem, da im raskršim sve ono tamo. Ja bih ga poljubila, bila u vezi sa njim, samo da im dokažem da su dno dna - rekla je pevačica.

Takođe, njen odnos sa Franom Pujasom intrigira i zanima javnost, te su je upitali za krakto objašnjenje.

- Ne čujem se sa njim, bili smo zajedno. On je izjavio da nije bio sa mnom, to je čista laž. On je raskinuo sa Elenom, bili smo na bazenu (smeh). Bili smo u kres kombinaciji, bili smo na jednu noć zajedno, međutim, on je mene pitao da budemo zajedno svaki dan, ali ja imam dečka sada. On živi u nekom svom svetu - zaključila je Sandra.

Sandra Čaprić, Fran Pujas
foto: Nikola Anđić, Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track