JA ĆU DA BUDEM ODVRATAN, A ONA JADNA! Car ubeđen da ga Dalila namerno dovodi do LUDILA, shvatio da sa njom NEMA LJUBAVI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink TV

HAOS

JA ĆU DA BUDEM ODVRATAN, A ONA JADNA! Car ubeđen da ga Dalila namerno dovodi do LUDILA, shvatio da sa njom NEMA LJUBAVI! (VIDEO)

Rijaliti -

Nakon što su se strasti između Dalile Dragojević i Filipa Cara smirile, on je ostao ispred Bele kuće i žalio se na nju Marku Đedoviću.

- Ana nije bila inat, ja sam prošlu žurku uživao. Mene je muka uhvatila kad sam morao da legnem pored nje. Ja za nju imam stirkto pozizanje k*rca. Ljubav ne može da te izluđuje, nego strast. Mene neko da dovodi u situacije da se stalno pravdam i ulazi u konflikte. Ona sebi sve dozvoljava, jer ima konja koji je brani, a kad me izludi ja ću da budem odvratan, a onda jadna - govorio je Filip.

Dalila Dragojević je istakla kako ne voli i kako je ovo sve vreme bila igra sa njim. Filip Car je pludeo kada je sve to čuo i počeo je da besni više nego inače.

- Nikada te volela nisam! Nikada te u životu volela nisam. Tebe tvoja mama ne voli, a ne da te neko drugi voli! - vikala je Dalila.

- Klošara kao ti na svakom ćošku! Nikada te nisam volela, nikada! Nasilniče i siledžijo! - vikala je ona.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track