SRAMNO PONIZIO CELU NACIJU A SAD BI DA SE VRATI U IGRU! Marko Osmačić lažirao OČEVU smrt pa postavlja USLOVE za ulazak u Zadrugu 6
Foto: Printscreen YouTube

predomislio se

SRAMNO PONIZIO CELU NACIJU A SAD BI DA SE VRATI U IGRU! Marko Osmačić lažirao OČEVU smrt pa postavlja USLOVE za ulazak u Zadrugu 6

Rijaliti -

Marko Osmakčić se pre dva dana vratio u Srbiju iz Švajcarske, nakon skandaloznog lažiranja smrti oca i napuštanja "Zadruge 5", a odjeknula je vest da je jedan od kandidata za učešće u narednoj sezoni ovog rijalitija.

Osmakčić ne isključuje mogućnost da bude takmičar "Zadruge 6".

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

- Najveću štetu nosim ja. Ugled, reputacija... Viktorija isto... Ona je jadna u još goroj poziciji, ona tek nije svesna šta je sebi uradila - kazao je Marko, koji želi da skandalozne poteze iz prethodne sezone ostavi za sobom.

- Nisam zlopamtilo, mogli bi da pronađemo zajednički jezik - navodi bivši teniser, te ističe da očekuje posebne uslove za sledeće učešće u rijalitiju i da sve mora da mu "ide na ruku".

- Može sa mnom da se dogovori sve, ali mora sve da štima. Mnoge stvari bi morale da štimaju. Ne želim ni sa kim rat - kaže on.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:32

Marko Osmakčić se obratio Viki Mitrović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track