IMAM GUŠENJE, STEŽE ME U GRUDIMA Dejan otkrio kako će reagovati ako njegova bivša žena POBEDI, progovorio nekoliko sati pred kraj!
Foto: Pritnscreen

sumirao utiske

IMAM GUŠENJE, STEŽE ME U GRUDIMA Dejan otkrio kako će reagovati ako njegova bivša žena POBEDI, progovorio nekoliko sati pred kraj!

Rijaliti -

Dejan Dragojević iz Bele kuće uključio se u "Premijeru" gde je sumirao utiske iz "Zadruge".

- Ovde se svašta menjalo, a šta Dejan kaže, kako je i da li je spreman za finale? - pitao ga je novinar.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

- Pozdrav svima u studiju, a očekivao sam ali neočekivano se desilo. Imam veliko uzbuđenje. Moram da kažem da imam lagano odelo - rekao je Dejan.

- Imam gušenje, steže me u grudima i anksioznost. Danas mi je sve čudno, ali dobro. Najlepši dan je kada sam shvatio da mi se vratila porodica, i da su me prihvatili kao da sam se tek rodio. Nisam razumemo koliko sam tek dobro dobio, a najtužniji dan mi je kada su mi se najgore stvari dešavale, pa sumuram zbog koga sam izgubio porodicu,a kada priznam šta sam uradio - dodao je Dejan.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

- Očekujem mamu, tatu, pola Veternika. Ne bih voleo da se svađaju, da mi neko dobaci. Haos mi je u glavi zbog toga, ali iz kuće izlazim zaljubljen. Aleksandra mi se pojavila u najtežem peridou, ona mi je dala takav vetar u leđa - rekao je Dejan Dragojević.

Voditeljku je zanimalo da li će Dejan čestitati Dalili ako ona pobedi:

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Naravno da ne, ne pada mi na pamet. Neću joj ruku pružiti - rekao je Dejan.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:10

Đina Džinović nikad vrelija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track