DALILA I DEJAN DELE 50.000 € I KUĆU?! Proces RAZVODA još nije završen, ŠOK OBRT nakon završetka Zadruge!
Foto: Nenad Kostić

au!

DALILA I DEJAN DELE 50.000 € I KUĆU?! Proces RAZVODA još nije završen, ŠOK OBRT nakon završetka Zadruge!

Rijaliti -

Superfinalna noć pete sezone rijalitija ''Zadruga'' bila je jedna od najturbulentnijih i najuzbudljivijih, budući da su se u samom finišu za nagradu od 50.000 evra borili još uvek zakoniti supružnici - Dalila i Dejan Dragojević.

Dejan Dragojević, Zadruga, finale, Zadruga 5
foto: Nenad Kostić

Dejan je ovu trku završio kao pobednik, a sa velelepnog imanja izašao je bogatiji za 50.000 evra, dok je Dalila kao drugoplasirana osvojila montažnu kuću.

Dalila Dragojević
foto: Pritnscreen

Međutim, postavlja se sasvim realno pitanje - ''Da li Dragojevići dele vredne nagrade koje su osvojili, budući da su pred zakonom oni još uvek u bračnoj zajednici?''.

Naime, Dejan i Dalila još nisu zvanično razvedeni, a oni su tokom rijalitija ''Zadruga 5'' u novembru mesecu samo potpisali papire za razvod.

Međutim, oni se nijednom nisu sreli na sudu, te proces razvoda još nije zvanično okončan, te je upitno da li će po zakonu i nagrade koje su osvojili u rijalitiju u još uvek zvanično neokončanoj bračnoj zajednici morati da podele.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Zorana Jevtić, Nikola Anđić

S druge strane, Dalila je izjavila da oni jesu zvanično razvedeni.

- Da, mi smo se zvanično razveli. Nismo se sigurno razveli zbog rijalitija. Moji papiri su iznešeni odavde, nisam ih ja nigde zaturila. Gde su završili papiri, to ne znam. Sa ocem sam pričala, da, bilo je pola 7 ujutru kad sam mu čula glas. Srećan je što sam živa i zdrava, rekao je da sam ja njegovo dete. Nisam se videla na 2. mestu, mislila sam nema šanse... Mene su podržale žene koje su jako hrabre, svoje, i kad ide, i kad ne ide. To je moja ciljna grupa - kazala nam je Dalila Dragojević.

Podsetimo, nakon što su podneli papire za razvod, u rijalitiju se mnogo polemisalo o podeli njihove zajedničke imovine nakon razvoda. Oni su tokom godina braka stekli mnogo toga zajedničkim naporima, poput kuće u mestu Gornji Šepak u Republici Srpskoj, u blizini granice sa Srbijom, a Dejan je više puta istakao da ne želi da se vrati u tu kuću, te da će život nastaviti sa svojom porodicom u Veterniku.

Dragojević je istakao da bi voleo da mu se odande vrati automobil, pre nego što izađe iz rijalitija, a čini se da je Dalilu i Dejana najviše brinulo kome će pripasti njihov kućni ljubimac Tedi, kojeg su zajedno kupili tokom najveće ljubavi.

Zadruga 5, Zadruga 5 žurka, Dalila Dragojević
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

04:28

Filip Car: ja idem svojim roditeljima, a Dalila svojima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track