IZAŠLI ZAJEDNO IZ NJEGOVOG STANA: Viki Mitrović uhvaćena sa Takijem, evo šta su radili... Da li je potpisan ŠVALERSKI UGOVOR?!
Foto: Kurir, Nemanja Nikolić

švalerski ugovor

IZAŠLI ZAJEDNO IZ NJEGOVOG STANA: Viki Mitrović uhvaćena sa Takijem, evo šta su radili... Da li je potpisan ŠVALERSKI UGOVOR?!

Rijaliti -

Taki Marinković uhvaćen je sa bivšom zadrugarkom Viktorijom Mitrović u beogradskom naselju Voždovac.

Naime, Takija su ekipe pratile u stopu, pa su zastali da snime njegova kola, i zatekli crvene lisice na retrovizoru. Nakon nekog vremena Taki je izašao iz zgrade sa Mitrovićevom, a potom su otišli do njegovih kola.

Njih dvoje su neko vreme pričali ispred zgrade, a onda se Taki uputio dalje svojim poslom.

Podsetimo, otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, sačinio je, kako kaže, "švalerski ugovor", koji su u obavezi da potpišu devojke koje žele druženje sa njim. Starletin tata je dostavio medijima saglasnost stupanja u dobrovoljno neposredno i fleksibilno druženje, koji se nakon potpisivanja overava u sudu, za, kako kaže, "ne daj bože".

Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, sačinio je, kako kaže, "švalerski ugovor", koji su u obavezi da potpišu devojke koje žele druženje sa njim. Starletin tata je dostavio medijima saglasnost stupanja u dobrovoljno neposredno i fleksibilno druženje, koji se nakon potpisivanja overava u sudu, za, kako kaže, "ne daj bože".

- Svojim potpisom dajem saglasnost Radomiru Marinkoviću, zvanim Taki, iz Beograda, da stupanjem u kontakt sa imenovanim omogućavam neposredno i fleskibilno prijateljsko druženje. U sklopu toga se podrazumeva ulazak u ugostiteljske objekte, nesmetano fotografisanje, pružanje verbalne komunikacije, povremene interakcije van prijateljskog okvira u fizičkom smislu, pristanak u ulazak stambenog prostora kod gorepomenutog lica, potencijalnim pojavljivanjem u medijima - stoji u dokumentu.

Viki Mitrović
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/republika

Bonus video:

02:11

Radomir Marinković Taki

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track