JANJUŠ BRUTALNO ISPROZIVAO MAJU MARINKOVIĆ: Bivši zadrugar i sam ne veruje sa kim je bio, evo šta je napisao! HIT
Foto: Printscreen/Instagram

totalno se opustio

JANJUŠ BRUTALNO ISPROZIVAO MAJU MARINKOVIĆ: Bivši zadrugar i sam ne veruje sa kim je bio, evo šta je napisao! HIT

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš, koji je uništio svoj brak zbog Maje Marinković, potkačio sve svoje bivše na društvenim mrežama.

- Moj veliki uspeh je što su mi bivše devojke u poslednjih tri bile fakultetski obrazovane i svakoj sam bio drugi. Zato sam ponosan na sebe - bio je ironičan Janjuš i indirektno potkačio Maju koja nije fakultetski obrazovana i kojoj nije bio drugi.

Starletu vrlo verovatno reči bivšeg dečka nisu pogodile s obzirom da sada uživa u novoj vezi sa mužem bivše najbolje drugarice Aleksandre Subotić.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Janjuš je bio ubeđen da mu je neko bacio mađije i da je zbog njih skroz "poludeo" za Majom, zaboravljajući u rijalitiju da ima ženu i ćerku. On je priznao da je išao kod jednog čoveka u jedno selo pored Subotice kako bi ga oslobodio crne magije.

"I dan danas verujem da me je neko zamađijao, bio sam kod nekog čoveka, pa mi je skidao sve to. Otkad mi je skinuo te magije, ni sa jednom devojkom koja ima silikone nisam bio. Išao sam tamo negde kod Subotice, čovek mi je pomogao i sada kad mi neko spomene silikone nije mi dobro", kaže Janjuš.

Ena Janjušević, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track