4 DANA MILJANINE BORBE ZA ŽIVOT: Siniša Kulić otkrio kako je protekla NOĆ i kako se Miksi danas oseća
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

borba

4 DANA MILJANINE BORBE ZA ŽIVOT: Siniša Kulić otkrio kako je protekla NOĆ i kako se Miksi danas oseća

Rijaliti -

Miljana Kulić, koja je od subote na Kliničkom centu Niš zbog komplikacija posle operacije smanjenja želuca, koju je imala u Turskoj, danas se oseća bolje.

Kako je za Kurir rekao Siniša Kulić, Nišlijkin otac, ni on se ne oseća najbolje, ali da je Miljanino stanje malo bolje.

"Nisam dobro, ne mogu da govorim. Miljana ide na bolje i toliko mogu da vam kažem", rekao je za Kurir.

Agonija Miljane Kulić, koja je u subotu hitno primljena u Urgentni centar u Nišu s velikim bolovima u stomaku, kada joj je konstatovano pucanje slezine, a što je navodno posledica operacije smanjenja želuca koju je imala u Turskoj, i dalje traje.

Podsetimo, kao što je Kurir već pisao, a prema našim nezvaničnim saznanjima, Miljana je sada uglavnom uspavana, ali lekari u intenzivnoj nezi niškog kliničkog centra je s vremena na vreme bude, a ona tada prvo traži da vidi majku, a zatim da dobije kafu i cigaretu.

Miljana Kulić
foto: ATA images, Beta/Saša Đorđević

- Miljana je trenutno stabilno, ali je i dalje u vrlo ozbiljnom stanju. Ona nije životno ugrožena, skinuta je s respiratora, samostalno diše uz minimalnu kiseoničku potporu. Uglavnom je sedirana zbog kvaliteta disanja i nesmetanog davanja terapije. A u trenucima kada popuste lekovi za sediranje i kada se probudi, prvo što kaže jeste: "Gde mi je majka, dovedite je! I dajte mi kafu i cigaru" - kazao je naš izvor.

Našoj redakciji obratio se i lekar iz Turske koju je operisao Miljanu, koji je dostavio i Miljaninu dokumentaciju, tvrdeći da je Miljana iz njihove ustanove puštena sa dobrim nalazima i dobrim zdravstvenim stanjem.

kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:07

OVO JE KARDINALNA GREŠKA MILJANE KULIĆ! Hirurg za Kurir TV: Evo zašto nije trebala da putuje za Srbiju POSLE OPERACIJE ŽELUCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track