00:15

Dalilin pas stigao u Šepak

NEOČEKIVANO

DEJAN OTIŠAO U ŠEPAK KOD DALILINOG OCA! Dragojević pogazio reč, odneo Tedija, a sada isplivao i snimak iz PORODIČNE KUĆE! (VIDEO)

Rijaliti -

Kada su odlučili da se razvedu, Dalila i Dejan Dragojević brzo su se dogovorili kome će šta pripasti posle rastanka, a tačka sporenja dugo je bio zajednički pas Tedi, kog oboje obožavaju, a na kraju je ipak pripao Dalili.

Dok su supružnici boravili u "Zadruzi", "čuveni" Tedi je boravio u Veterniku, kod Dejanovog oca Gorana, a pred kraj rijalitija, Dragojević je poručio da ne želi nikakvu povezanost sa Dalilom, te da ga više ni pas ne interesuje i da ga slobodno "liferuju" za Bosnu, što je danas konačno učinjeno.

- Stigla moja beba - napisala je Dalila.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Instagram, ž

Iako je govorio da mu noga više neće kročiti tamo, pobednik pete "Zadruge" Dejan Dragojević ipak je nakratko, prvi put posle rastanka od supruge Dalile, otišao u njeno rodno mesto - Gornji Šepak u Bosni i Hercegovini, gde je živeo tokom braka sa njom.

- Goran i Dejan su danas bili u Šepku i doneli su Tedija. Dejan nije išao u kuću, samo je sačekao da Goran završi i uzeo je auto o kom su pričali u "Zadruzi" - za Pink.rs otkrila je komšinica Mujića.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Instagram, ž

Kurir.rs/M.M./Pink.rs

Bonus video:

00:09

Dejan Dragojević otputovao, a evo sa kim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja