SANDRA ČAPRIĆ OD RUŽNOG PAČETA DO LEPOTICE: Niko je ne bi prepoznao, ovako je bivša zadrugarka izgledala pre svih operacija!
Foto: Printscreen/Instagram

NEPREPOZNATLJVA!

SANDRA ČAPRIĆ OD RUŽNOG PAČETA DO LEPOTICE: Niko je ne bi prepoznao, ovako je bivša zadrugarka izgledala pre svih operacija!

Rijaliti -

Aktuelna zadrugarka Sandra Čaprić, trenutno je u žiži interesovanja zbog nemile situacije u kojoj se našla kada se prevrnula sa kvada.

Sandra Čaprić
foto: Printscreen

Međutim, sada je isplivala fotka na kojoj se vidi da je pevačica prošla kroz ogromnu transformaciju, od njenog prvog učešća u rijalitiju do sada.

Bivša zadrugarka je filerima poveća usne, korigovala jagodice, a šminkom je dovela izgled do savršenstva, ali mnogobrojno korisnici društvene mreže Instagram, na kojoj je osvanula fotka nisu bili oduševeni ovom transfromacijom, te su se ispod fotke mogli naći razno - razni pogrdni komentari.

- "Sunce, šta je ovo, "ne liči na sebe" - bili su samo jedni od komentara.

Podsetimo, pevačica Sandra Čaprić nedavno je doživela stravičnu nezgodu na Zlatiboru kada je pala sa kvada koji se prevrnuo na nju, a bivša zadrugarka zadobila je ozbiljne povrede zbog kojih je hitno završila u bolnici.

Kurir.rs

Bonus video:

00:06

Sandra Čaprić uhvaćena sa Franom Pujasom na bazenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track